Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čestitke....nije baš da udaram glavom o plafon, ali čestitke.....-:-
SAMPIONI!!!!!!!!!!!! DJOKOVIC TROICKI ZIMONJIC TIPSAREVIC!!!!!!! SRBIJA JE PRVAK SVETA!!!!!
kakvih komentara ovde ima, ja sam u soku! Momci, bravo na pobedi...
Bio bih sretan kada bi mladi i talentovani teniser Dzumhur jednoga dana doveo reprezentaciju BiH do osvajanja Devis cupa,na isti nacin kako je to uradio Djokovic sa svojim drugarima Tipsarevicem,Troickim i Zimonjicem. Treba imati strpljenja i raditi na tome.Nadam se da ce i iz R.S. da se pojave mladi talenti tenisa i da zajedno sa Dzumhurom osvoje taj cuveni trofej SALATARU.
\'\'Neka pati kome smeta, Srbija je prvak sveta\'\' Zivjeli moji hrabri momci preko Drine,moji dicni tenisaci.Sa vasim uspjesima se lakse dise u svijetu.Hvala vam sto ste ime Srbije doveli u vrh svetskog bijelog sporta.O vama se prica i pise...Breacking news..Serbija je osvojila Devis cup-pise na titlovima.CNN,EURONEWS,AL JAZZIRA ITD. HVALA JOS JEDNOM-DJOKOVICU,TROICKOM,TIPSAREVICU,ZIMONJICU I CIJELOM TIMU..!
Cestitke Srbijancima na pobjedi. A levata, pustili mars na Drinu poslije meca. aaaaaaaa, harmonika svira disko,disko a ja kolo sumadijsko. aaaaa papak ostaje papak. Dzaba 16 dejvis kupova. Ipak su to Hrvati gospodskije uradilli onomad kada su uzeli dejvis kup. On meni nema Bosne,heeej bolan!
Cestitke Srbiji na velikom uspjehu! Kao sto neko rece nije da udaram glavom od plafon ali cestitam komsijama. Bilo je i vrijeme da vec jednom osvojite tu \"salataru\". Ne znam odkuda vam pravo da ocekujete hvalospjeve iz Bosne. Poslije svega sta ste nam uradili, smogao sam snage da vam cestitam. Nije mala stvar. Vi i dalje nastavite sa podmuklim razaranjem Bosne. Pozdrav iz Bosne i Hercegovine!
Kaje Mujo Hasi
srbe na vrbe
Pojedini Muslimani nikako da shvate da bi Srbima iz BIH Srbija bila matica i da su tu nacionalna manjina. Zar veza nije vec time ocigledna, kakva tudja drzava?To sto su konstutativni narod, pa jos imaju i maticu, samo ih cini jacim. Zato, radujte se, braco Srbi, odnesose nas nasi ORLOVI na vrh sveta.
Ja sam u Republici Srpskoj koja je uvijek bila, jeste, i bice SRBIJA !!!! A vi muslimani sada nazad u rezervat na potezu Tz-Sa-Ze
Seronja gdje je srbija a gdje si ti... ne prepisuj sebi tudje uspjehe.
srbi smrde a muslimani ga puse
srbi smrde.
Zaplakacu, jesmo, genocidni smo, al u sportu, tu stvarno vrsimo strasne genocide nad nasim protivnicima, Neka pati kome smeta, Srbija je prvak svijeta
Prijatelju problem je u tome sto je srbima i sport politika a najveci problem je i to sto ovi bosanski vlasi uzimaju taj uspjeh, susjedne nam drzave, kao da su ga oni osvojili.
Sta vam vrijedi i davis cup kad i pored toga ostajete genocidasi i najgora bagra u evropi a vjerovatno i sire. Svaka cast onim momcima sto su osvojili taj davis cup ali to ne moze da spere svu prljavstinu koja se nakupila na srpskom narodu i na svemu sto nosi srpski naziv jer u pitanju je samo sport i nista vise zar ne. Rece ovdje jedan \"pjesnik\" da bi trebali biti ponosni sto su nam srbi komsije. Mozda bi isto tako trebali biti ponosni i na to sto se nalazimo tu gdje smo (u politickom, ekonomskom i sportskom domenu) jer i za to mozemo zahvaliti nasim dragim komsijama. Da nam bogdom niste komsije, tad bi mi vjerovatno bili uspjesni u svakom domenu.