Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ako dodik za 2 mjeseca napravi arenu u banja luci za 15.000 ljudi mozda se i odigra.
Imali šanse da se finale igra u Banjaluci?
Ovaj takozvani Bosnjak-mali Dzumhur izgleda da ima jasnog talenta za tennis.Posto se u BiH on nece nikada razviti u vrsnog tenisaca,a kao Bosnjaka moze ga samo Turska uzeti jer Ostali svijet gdje se igra tenis nece ga uzeti.Posto Turci ne znaju tenis ovom mladom muslimanu Dzumhuru bi bilo najbolje da se prizeti u Beogradu,promijeni vjeru kao Fahreta u Brenu ciji muz je velika civija u tenisu.Ovim potezom bi se ubile dvije muve-Momak muslimancic bi uznapredovao duhovno u hriscanstvu ,postao bi teniska zvijezda,pare bi dolazile kao sto Djokovicu dolaze i drugo sto je najvaznije Srbi bi dobili jednog vrsnog tenisera ociscenog od zatucanog bosnjastva.
Bi li ja mogao sad promijeniti pa da igram za Srbiju, pošto sam već jednom dvaput mijenjao državljanstvo? Bilo bi lijepo i porijeklom sam Srbin kao i velika većina muslimana iz Bosne, a i dobar sam tenisač koji ne spada u ove afričke zone nego bi da igra u Europi
sta je to montenegro???
VANZEMALJCI
Ture bure valja, bure Ture gura, provaljen si jo-Mu.
Србија, црбија, србија. Србија у срцу, Коцобо у курцу. Нека цркну душмани.
Srbija, srbija, srbija. Srbija u srcu, Kocobo ( Kosovo) na k u r c u.
Boli nas djon sto ste pravoslavni i imate dobre tenisere opet necemo s vama
Čupavo sine,sine čupavo...
Ovakve vijesti kad su Srbi u pitanju su sasvim uobacajne.
opet Srbija dominira.
uu opaki ovi srbi, malo malo pa neko polufinale, finale, medalja. jaka športska nacija.
Uuuu, opaki ovi Srbalji! A kako su naši igrali u azijsko-afričkoj skupini???