Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ajde ne laprdajte, ne znate razliku izmedju gema i seta..a raspravljate o teniskom mecu -.- serena se povrijedila sredinom drugog seta i otisla na medicinski time-out da je izmasiraju, tu je dobila i painkillere vjerovatno..stisla je zube, bol u ledjima je nestao već nakon par uvodnih gemova treceg seta kada je i pocela servirati kao sto zna, te bila ravnopravna protivnica. sloane stephens je pobijedila zato sto zna igrati tenis i uz malo srece nemoguca misija je postala moguca. winneri: Williams S. 23-23 Stephens S. neiznudjene greske: Williams S. 48-39 Stephens S. STOP LAPRDANJU, SVAKA CAST STEPHENS !!
opet seljacki genitiv :D "Sloane Stephens izbacila svog igračkog uzora Serenu Williams" treba "Sloane Stephens izbacila svoj igrački uzor - Serenu Williams"
Obozavam Serenu, ona mi je uzor, cak sam se i pozdravila sa njom na Wimbledonu kad sam bila...Ne znate sta picate malogradjani glupi
jel ova postigla poena da serena nije pogrijesila?
ma ne mogu je gledati ocima onako debelu i ruznu, bravo stephens
povrijedila se prije u dublu da nije bilo povrede .!. bi je dobila
Those eyes... They're eating my soul! (and my chicken fries)