Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SERENA JE MUŠKO...
Vi sa Sarajevo-x.com niste sposobni napisati nijedan tekst bez neke greske u njemu. Nije Serena izgubila prvi set, vec drugi.
Ova Serena nije normalna, pojavi se nakon godinu dana i osvoji(ce) titulu!Kakve Jelene, Woznijacki i Kuznjetsove, ona je pravi sampion!!!
nehka nehka.... je izgubla vlainja... ajmo svi na ulice... slavit... ba..... e da je meni vidit taj wimbldmdlkmon... ne znam, ni izgovorit...
JJ pukla k\'o Ivanovicka
lol jankovic, sto se ova srbijanska teniserka prosu ko riza LOL , a vidi nema ni vijesti sa SOKOLAC OPEN...hahahahahahaha... :D
A gdje je vijest o tome kako su igrali naši Delić i Džumhur??? Oppppssss, ja mislio izvještaj sa Gluha Bukovica open! Pardon! Pozdrav s Wimbledona!
Serena Williams miriše, Janković s.m.r.d.i