Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad će balijetine početi da histerišu.....
Možda u 24% BiH i na klix-u i nigdje više! Konjino glupa, poturčena!
Vas balija što ima smješteno je u rezervat od 24% bih, tj od jablanice do zenice! Pa nije niko lud da živi sa poturičkom bagrom!
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Cestitke Sereni i Novaku...
Nole U are a great guy!! Whishes for a wonderfull 2014!!!
Navijam za Novaka ali mislim da je Nadal zasluzio da bude prvi. Osvojio je 2 grand slema i 5 mastersa i 3 obicna turnira...pobjedio je Novaka u polufinalu Rolan Garosa i finalu US Opena...., mislim da je i Novaku jasno da je Nadal bio bolji ali eto...
*EBO VAS DJOKOVIC VISE, NE ZANIMA NAS ON , NIJE OVO SRPSKI PORTAL !
BRAVO !!!
Novak je jedan od najvecih, i zasluzuje paznju...
kako su ljudi maloumni, ne mogu da vjerujem da se ne cijeni uspjeh najboljeg tenisera na svijetu, nadju se pojedini debili da komentarisu i omalovazavaju covjeka koji ima vise nego sto su oni za zivota vidjeli.... tuga je to brate...,.
pogan vlah..
ko je ono prvi Nadal ako se ne varam je br 1
ti zi zlostavljana ljudska izdrkotina nista drugo kraj konverzacije sjedi 1
ne volim ga al momak razvaljuje
moje čestitke
i moje za serenu i nadala !!