Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Alooo majmuni sa s-x ko vas pita za Srbe, Hrvate, Turke, Bosance.... !?! Tema je : Serbedzija dobio Djokovicev reket sa Wimbledona da bi se neki pickopacenik javio i napisao \"A je li ovaj Rade Srbin ili Hrvat ?\" A je l\' bitno i.d.i.o.t.e ?!
@kladnjak svaka cast na komentaru
Đoković i Čilić igrat će u Mostaru Novookrunjeni teniski kralj Novak Đoković s Marinom Čilićem igrat će humanitarni meč u Mostaru. Naime, meč se dogovara, tenisači su već upoznati s tom zamisli i traži se njihov slobodan termin za ovaj teniski spektakl kakav grad na Neretvi još nije imao priliku vidjeti, piše Večernji list.
Srbija | ponedeljak 4.07.2011 | 13:06 Đokoviću uz tron i 27 miliona USD
Boemcina Rade :) Neka, nek se drze vrhunski ljudi, njezne duse, pametni i mudri sa ovih prostora zajedno... Ovi ostali nek laju i zive kako zive ;) Zivjeli!!!
Noletovih??? :)))
Hey Bubuleja dal\' si nekada vidio da teniseri igraju sa vise reketa u toku jednog meca.Naravno da nisi...nemas vremena jer ti je najvaznije da blebeces ovdje. E jedan od njih je zavrsio kod doticnog g-dina. Mogao bi i ti nekada da zamjenis tu motiku.
Hocel Rade Serbedzija igrat sa tim reketom na reklami Sarajevskog kiseljaka, jer ima ona reklama kad Rade Serbedzija reklamira Sarajevsku kiselu dok igra tenis
A zar Nole nije bacio svoje rekete u publiku nakon meča??? Ja tako vidjeh!! Jel još neko gledao meč??? Halooo!!! Pa otkud sad kao ovaj dobio reket??? Malo samopromocije preko tuđih leđa,ili ?????
Živjela Bosna i Hercegovina, i svi mi u njoj!
FAKAT JE PO NACIONALNOSTO
PRICAS NEPOVEZANO.
A fakat, sta je ovaj Rade po nacionalnosti?
@BG pa naravno da je vazno da li je Srbin ili Hrvat, da li bi tebi bilo drago da je Turcin @RS forever da li ti je Kacavenda seku mazno? @kladnjak zivis li danas u Vlasenici? @Tamburica koja je to tvoja matematika pa dobijes 24%, to ti pricas o velicini svoga malog u gacama mjereno sa prosjecnom velicinom kod Bosnjaka, znam da si frustriran zbog toga
Lajte kere Jakobsfeldske...zajedljivi bolesnjaci.... Ima li SA-x bilo kakvu temu iz 24% avlije pa da malo pisu o zgodama i nezgodama iz zone sumraka. SIKTER
Po osvajanju Olimpiske titule u sijedecoj odbojci Dzevad hamzic i Asim Medic su svoje proteze poklonili Bakiru Izetbegovicu, pa sad ovaj na Poljinama u svom ljetnikovcu s njima vjezba dzukele...Rex , donesi...Rex, drzi ga....Rex, pazi ....
Rade a da probas uzet Brad Pitov-u kiticu...mozda te krene...