Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
+ZAO MI RAMOSA +
kladionica je cudo...
Senade, pa bio je mladji kad je gubio od Djokovica:))
Godine čine svoje. Materijal se sve brže troši, duša hoće - noge sve teže ili nikako! To su prvi znakovi, sledeći je gubitak motiva i ovakva " iznenađenja". Vrijeme je za aktivnu penziju! Aktivna penzija je i posao oko tenisa ili sporta uopšte. Rodžer se već snaći u zemlji Švajcarskoj!
bit ce da se Rogeru nije ni igralo
K..... graha se nije igralo! I on je covjek, moze imati los dan.
Moze, ali on i kada ima los dana moze dobiti bilo koga. Da je mladji ne bi mu Novak i Rafael mogli ništa 2:1. Njega je zaista užitak gledati kad igra tenis. Ovi ostali su samo fizički spremniji i to je to. Njegovog mozga ni pola nemaju.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kasni klix ko plata