Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nadal je nažalost odavno propao, godine okršaja u finalima sa Federerom su mu uništile koljena i mentalno zdravlje. Kad se samo sjetim finala Wimbledona 2008., najbolji meč ikad.
drina@ najduži meč je isner i mahut na wimbledonu. vidi se da nemaš pojma...
ahahaha pa kako će igrat kad je pao mrak. sve zajedno su igrali preko 11 sati. nemoj se brukat.... meč između noleta i nadal je najduži u nekom grand slam finalu, ali najduži meč ikad je ovaj između isnera i mahuta
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Odavno nije senzacija kda Nadal izgubi od lošijeg igrača, njegova karijera je na zalasku. Može od sada reklamirati donji veš i dezodoranse.
Rafu Nadala ne treba tako lako otpisivati. Prosle godine je propustio pola sezone zbog povrede prsta i operacije slijepog crijeva. Prethodne dvije godine je takoder izostajao skoro po pola sezone zbog povreda leda i koljena. Njemu je cilj samo da bude zdrav, odigra cijelu sezonu i da polako dize formu. Svake godine je to teze, jer je covjek stariji, a desava se i smjena generacija. Zbog losijeg rankinga Rafa se vec u ranim kolima susrece sa dobrim igracima koji mogu napraviti iznenadenje nad svim top 10 igracima. Fognini je odigrao jedan od najboljih meceva u zivotu, a Rafa je u bitnim trenucima izabrao pogresne udarce. Mec se vrlo lako mogao zavrsiti i u njegovu korist. Sa boljim rankingom ce imati laksi zrijeb na pocecima turnira, a posto ne brani bodove iz prosle godine, moguce je da godinu zavrsi na 5. ili 6. mjestu zavisno kakve rezultate drugi teniseri ostvare. On ce sigurno biti u boljoj formi sljedece godine, ali nijedan igrac ne smije zanemariti val nove mlade generacije.
nek predje na neke druge supstance, ovo sad ne djeluje ili je prestao
"tamara cekanje me strasno zamara"...
zašto nista ne pišete o cilicu koji je inace rodjeni hercegovac?????
KLIX.ba Sport/Nogomet izaberes, dodje ti da je Nadal od talijana porazen eto....
klix žene na haparatima
Ovo samo govori o tome, koliko je federer dobar igrac. Samo potvr?uje tezu da je fedex najbolji ikada. Toliko dugo traje taj covjek u samom vrhu da je prosto nevjerovatno, 34 godine mu je. I kao takav uspije da pobjedi igrace tipa djokovica muraya i sl. A nadal, dobar igrac, me?jutim ovi njegovi porazi na GS turnirima od anonimusa (a bilo je dosta), potvr?uje tezu strucnjaka da je nadal igrac na silu i misice. Kratko je trajao do 25-26 godine i kapak.
Sta bi od onakvog tenisera,nadam se da ce se vratiti