Komentari (123)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Daj promijenite mu sliku, na ovoj izgeleda ko da je ugledao bivsu a ne loptu.
Prvo skoci pa reci hop.Sretno Dzumiju, ali jedan set na Roland Garrosu nista ne znaci.Evo drugi gubi 4:0
podsjeti me: Prvo skoci, onda kazi hop ako nemas djule, sta ti vredi top ne kuni me stara maaajko zasto drzim sexy shop :)))))
Nazalost je vec izgubio i 4ti set.. SMOTO JEDAN al se spremio kako je i najavio...ccccc
Haj šta bi sad. Više sreće mali drugi put. Ja mislim da si izgubio zato sto te ona tvoja djevojka mnogo istroši pred mečeve i onda ne igraš najbolje. Al da znaš, da si mi mnogo drag, bez obzira.
Izgubi.. Puujj
Kako je preselio u Beograd radi sto bolje forme i uslova...njegov tenis ide silaznom putanjom.
As usual.
Publika mrtva, ko da se ne igra meč.
Samo onaj jedan ima. Kad god Dzumi dobije poen, ovaj se razguli od deranja.
Naš mentalitet....
Dzumhur nije loliko los, ali primjecujem da cesce koristi jednorucni bekhend, a mora malo pocet i dvorucni, koji mu za sad nije jaca strana. a zezne se nekad i na jednorucnom.
Ne raspravljaj se sa sudijom, reketom ga.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Q1HnCRvZ9O0[/youtube]
Mislila sam da će bit bolji nakon masaže, ali ništa. Puca u prazno. Ne kontam mu ove lafo poteze. Sad se presvlači, pa da vidimo...
Šoša uzme griz banane, a Džumi više od pola otkine. Što ti je evolucija.
Jeli iko primjetio da je Pirlo medju publikom? xD
Fenomenalan Dzmuhur izgubio 2 set i gupi 4-3 u trecem.. eto koliko je fenomenalan. Da igra protiv Djokovica, shvatio bi izbor pridjeva. Al ovako kao uvijek dokazujete da nemate pojma.
dok šoša sjedi, ovog našeg masiraju. meni njeg žao. vićeš sad kad zaigra, jedva čekam. hajde maliiiiiii
Ovo je dosadan meč. On samo odigra svoje i odbrani svoje, neki potezi ko u balerine. Ne može ići ovim tempom protiv jačih igrača. Nadam se da će se trznut malo, zagrist jače, inače će ga Šoša izmučit i vuć do 5.seta i tu ga hladno uzet, bez milosti.
Daj boze da ovo dodje do 5. seta