Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto se tice igre osvojio je sve,a mislim da je i finih para zaradio . Znas ono Dok si najbolji povuci se. Zasto rizikovat zdravlje kad imas sve ...
TENIS Roger Federer operisao koljeno, propusta dva turnira u februaru PROPUSTA // PROPUŠTA !
Mislim da ti je vrijeme da se penzionises ...
najbolji u historiji tenisa bio i ostat ce
@blackfielder jesu to oni mecevi protiv Safina kad jos nije bio ni punoletan? Ili onaj egzibicioni mec protiv Karlovica prosle godine? Pogledaj protiv koga je u finalima grand slam Roger osvajao, a protiv koga Novak. Rodja je igrao sa Hjuitom, Filipusisem, Bagdatisom, Gonzalesom, Rodikom, Soderlingom, Nole je SVE svoje titule osvojio protiv tzv velike 4-ke Federera, Nadala i Mareja, osim one prve 2008 protiv Conge.
@Varaga900 sta ce levat ,nema pojma. Upravo smo u proslom,a i u iducim serijalima gledali DERANJE GUZOVA!