Uvrijedio teniske komentetore
0

Roddick: To bi mogao svako raditi

Totalsport
Na pitanje televizijskog novinara u studiju na US Openu o tome što bi mogao raditi ako se penzioniše, američki teniser Andy Roddick kratko je odrezao.

"Na primjer, mogao bih raditi kao teniski komentator na televiziji. To je najlakši posao na svijetu", rekao je nakon pobjede u prvom kolu 29-godišnji Amerikanac, pobjednik US Opena iz 2003. godine, koji je pao na 21. mjesto ATP-ove liste.

Na novinarovu molbu da objasni kako to misli, Roddick je kazao:

" Ako ono što radim na terenu djeluje, vi kažete "igra dobro". Ako ne djeluje, kažete "morao bi igrati drukčije". Stvarna kvaliteta igre tu nema nikakve veze, samo konačan ishod. Dakle, prilično sam uvjeren da bih to mogao raditi i ja.

Ako meljem suparnika i pobjeđujem, vi konstatirate "igra kao preporođen". Ako igram loše i samo guram loptu u teren, onda igram "grozno i morao bih napokon početi udarati lopticu". Čini mi se da za to ne treba previše razbijati mozak. U poplavi takvih eksperata ne bi mi bilo teško biti među najboljima", završio je Amerikanac, koji je u prvom kolu nadigrao sunarodnjaka Michaela Russella 3-1 u setovima.