Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ahaa, hvala Boguu nije biloo stenjanja i Vadjenja gaca iz guzicee !!! Dosad najbolji Wimbledon .... Daj molim tee sta je tu lose ako je covjek emotivan i ti bi plakao da osvojis 15 Grand Slam titula i da si najbolji teniser svih vremena !! I on nije pokazivao emocije od 2002. do 2007, tek kada je shvatio da pocinje polako da ulazii u istoriju tennisa, pokazao je da je i on samo covjek !1
NAJVEĆI SVIH VREMENA ROGER FEDERER. SIGURNO ĆE KARIJERU ZAVRŠIT SA 20 GRAND SLAMOVA
ZAO MI RODDICKA JEL 19 PUTA IZGUBITI OD ROGERA NIJE MALA STVAR,STA CES RAFA GROHNO KO KAUC!!!!hahahahahaahh NAPOKON JEDAN TURNIR BEZ STENJANJA I IZVLAČENJA GAĆA IZ GUZICE!! FEDERER GOSPODIN!!!!!!!!!!
zao mi je roddick-a ..... cestitam federeru ....
@ a man i slicnima Vi da znate koliko oni uloze truda i koliko se odricu zbog tenisa,nije ni cudno kako zaplacu u toj situacijii.Al hajde bitno da si ti neka muskarcina.Stari tvoje se ne pika nigdje :))
Da se Nadal nije povrjedio, Federer bi ostao ba 13 Grand Slamova! Samo da se on potpu o oporavi i osvojit ce preko 20 \"GRAM slamova\"!
hahah!!! cuj gram slam, haha
sta ste to vi svi protiv federera?covjek ima 15 gram slam-ova,ko će to ponoviti?....možda će taj doći za 20 godina,sto se tiče nadala on nikad neće igrati ko prije.......federer je legenda
PEDERER HAVERU
al jebi ga
oj ovi teniseri svi piizde ccc placu vise od curica