Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj, teniska nacija?! Pa koga to imaju medju 100 ATP. Bolje ti je da sutis. Teniske nacije su Hrvatska, Rep Ceska, Srbija, Spanjolska i ostale a nikada niti jedan marokanac nece uzeti nijedan ATP turnir a kamoli Davis.
@Hahar i sjedtenis Maroko je teniska nacija, a Litvanija ima Bernakisa koji je jedan od najperspektivnijih mladih igraca danas..Bolje vam je da sutite neznalice..Naprijed BiH!
Ne brukajte se. U Maroku su poceli sukobi bilo je 5 zrtava prije sva dana a vi bi sa njima malo tenisa. Poslije ce BIH igrati sa Irakom jel de?
A ako pobijedi Maroko, igra protiv prvaka Ž podgrupe, pobjednika u meču ČAD - Burkina Faso.