Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pascad genocidna
Jedini razlog dizanja frke oko ovoga je taj sto je Novak otovoreno pricao protiv vakcinisanja,Gejsa i ostali mocnika... Sumnjam i u pozitivnosti na virus !!! Svako vece su klubovi puni, plaze, bazeni, ma sve se normalno desava i samo je ovo abnormalno
Jest lako biti general posle bitke...
@xiaomi nije uopste poslije bitke jer se zna da su Djokovicevi stavovi vezano za vakcinaciju retrogradni (da ne kazem sta gore). Sada je i dobio racun za svoje gluposti i jasno ce mu biti da bez imuniteta nema tenisa dok se korona ne rijesi. Jedan od najvecih u historiji tenisa neosporno, ali nije virolog tako da bi trebao da slusa a ne da pametuje.
Samo ti slušaj i ne misli svojom glavom... :-)
NOVAK- AMBASADOR MIRA ALI I KORONE
E cuj general poslije bitke, kakve ba bitke, cijeli svijet ga upozoravao da ne igra pred tolikom masom, eto i sam je pokupio virus.
Noletov otac je u zadnje vrijeme počeo da priča nebuloze.Javno je postao radikalan što samo može ići na štetu Novaku.Mislim da ga pojede to što Novak u svijetu od strane ljubitelja ovog sporta nije prihvaćen kao druga dva šampiona.Jbg od korijena i zaostavštine se pobjeći ne može.
Jesu mediji skočili na Novaka, po čijoj naredbi ovo klix da svaki dan izbaciš članak protiv Đokovića, hajde znamo da im je zasmetao kad je otvoreno pričao o vakcini, pa im je zasmetao organizacijom Adria tura, ali kako im protesti u Americi nisu zasmetali sa okupljanjem miliona ljudi, nego svi se okomili na Novaka, a da možda protesti nisu smetali zato što tim istim odgovaraju i što su kreatori protesta
Najveci klaster na podrucju Balkana do sada Novak Djokovic. Lik koji je zarazio hiljade neduznih i nevinih! Da imaju pameti krivicno da ga procesuiraju.
@BulevarCvaraka daj ne qaqi
@BulevarCvaraka Dakle tvoja zavist, mržnja, ljubomora , šta li je već od toga u pitanju, vjerovatno sve troje, te dovodi do toga da odvaljivaš takve gluposti. Liječi se, imaju ustanove za takve kao ti. !
Ma Srđan je onaj prepotentni otac što bi na mečevima psovao majku drugim igračima
22-18=4 četvrto slovo abecede je Č za Čhetnick. Pametnom dosta!