Tsongin savjet Murrayu
0
"Pripremi se na trčanje"
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A da nabilda noge?:)
Federer je br.1 idugo, dugo ce trebati nekome da pokaze ovo sto on pokazuje nekoliko godina! To je pravi igrac!
Ma AM je SVE rek\'o :))) Hahahahaahahahahaha.... Svaka ti dala jaro, a ti i ne pit\'o :)))) Respect
Ma Nadal je bildajući nabio mišićnu masu preko mjere pa su mu koljena otkazala jer nisu sposobna izdržati toliku težinu.Nešto slično kao kod brazilca Ronalda u fudbalu.Nadal je gotov sada.Ako smrša gubi snagu i brzinu ,a ako se opet još nabilda odoše koljena i rizikuje potpuni prekid karijere.Ta trka za Federerom ga je skupo koštala.
hahaha cuj gatuso i zidane hahahaha...svaka cast za poredjenje..
MURRAAAAAAYYYYYYYYY ZGAZI NADOBUDNOG!!!!!
ljudi ovo je nevjerovatno koliko ovaj Jo Tsonga lici na Muhammeda Alija... blizanci !!
hahah zar se iko obazirao na ta glupa poredjenja Nadala i Federera,pa ako imalo pratis tenis,znas da je Federer neka druga galaksija,to ti je isto kao kad poredis Gatusa i Zidana u fudbalu :)))
Ma Fedro je najjaci u to nema sumnje , mada kad igra sa onim skotom nesto ga i nece. Ali vidjet cemo stafinale donosi.
gdje su sad oni sto su govorili da je nadal bolji od fedexa ??? Treba on jos dosta pure jest da bi dostigao Federerov nivo ! Istina, bio je neko vrijeme u boljoj formi, ali to nije mjerilo. Mjerilo je vrijeme, a vrijeme je na Fedexovoj strani!!! nije tenis sport u kome samo ttreba bit brz... I sad ce neki rec kako ga je povreta sprijecila u tome da prestigne federera. To je i stina u jednu ruku, ali je sam kriv za to. Igrao je na snagu i moralo ga je kostati kad tad.