Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najpoznatiji i najbolji igrač na originalnoj entry listi za Sarajevo 2011 jeste D. Tursunov. Kavčič, Dimitrov i Mahut su za njega male mace ili čak mačići
Što se tiče bh. igrača, trebao bi igrati Amer Delić, koji će prije toga nastupiti za reprezentaciju BiH u Davis cupu. Pozivnicu organizatora je dobio i Mirza Bašić, koji je ODBIO nastup u reprezentaciji BiH. Šetkić i Džumhur upravo zbog reprezentativnog nastupa u Maroku ne mogu u kvalifikacije, a organizatori im ne daju pozivnice. Iako pare nisu njihove nego državne (BH telecom).
ma sto se mene tice ja necu ici da gledam ovaj turnir... Nema finog spanskog decka duge kosice....
Ja sam buduca zvijezda svjetskog tenisa.Ruzan jesam ali dobro igram.Rasturio sam Sevilla u finalu juniorskog AO,imam 17g a serviram preko 215 km/h i prosjekom vecim od 190km/H :)
Rezultat u 5.gemu je bio 70-68, a ne 70-86, pretpostavljam stamparska greška.
bašić je 2008 bio u vrhu na juniorskoj listi a sada je 500-600! toliko o ulaganju u sport kod nas!
70:86 wtf u petom setu se igra na 2 razlike da niste nesto pobrkali!!! :S
Sta je ovo cas pravopisa Nego imal nasih
Kaže se igraČu, a ne igraĆu. Sad možete editovati i izbrisati moj post.