Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Igraci ce istrcati na teren sa fesovima na glavi ,nanulama na nogam a tespihom u jednoj ruci au drugoj tava za jaja ! Prije pocetka meca odrzace se bratsko klanjanje na terenu u kome ce ucestvovati pored igraca i publika ! U laz besplatan ,kospice se placaju ,zenama ulaz zabranjen !!!
mozes ga argumentirano popusit.
Naprotiv, mnogo više. I mogu argumentirano obrazložiti ono što sam rekao za razliku od tebe. Uvrede više govore o onome ko ih daje nego o onom kome su upućene. Takvog nekog mogao je začeti i odgojiti samo imbecil.
Ti, vjerovatno, nemaš više od 11 godina, zar ne, imbecilu!?
E ovo je sprdacina, pa i ovaj DAVIS CUP nije sto je bio. Cuj turska : bih. Za sta se oni bore tita vam.
Dvije velesile. Vidi se po plasmanima igrača da su sto puta bolji u ispijanju kahve i pravljenju zločina, jedni nad Armencima, drugi nad Hrvatima i Srbima.
Od turske Smo jaci u svim sportovima gotov.oni su incesom zeznuli svoje gene pa su vecinom rahiticni. Ako njih ne pobjedimo koga cemo?