Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
brisite sve komentare koje nemaju veze sa sportom ..
A đe je pozdrav za nas u studiju i reziji ???
Ipak je najlepši transparent u dalekoj Australiji bio: RS = Srbija.
Lepi, ti si jedna velika lepa budala. Djokovic je patriota, dakle voli svoju zemlju. Kad si cuo da taj momak pljuje ikoga drugoga. Ti budalo ne razlikujes patriotizam od sovinizma. Ko te uopste naucio tipkati, pa se ovdje brukas.
Dobar teniser ! Steta sto je zatrovan bolesnom srpskom ideologiom i mitologijom. Citam cesto evropske novine i komentare i si mu dodaju epitet \"radikala\" sto svi gad su srbi u pitanju pevezuju sa .gen.ocidom ! Steta. Ali do duse i zabolime
Steta sto nije sjedeci tenis. Onda bi i PiH imala uspjeha. Evo, recimo ja volim sjedeci derati. Ja sjednem, a mama Zelenog zuba se natakari i onda deri.
Iako nesto bas nevolim tenis, znam da je prilicno veliki sport i cestitam.
Da izvines Srbija mu tek na trecem mjestu!
ZNAČI SRBIJA NA TREĆEM MJESTU
a ja istima posvecujem svoju tuki
covjek zna... cestitke
Bravo!!!!!
a hrvatskoj koja te okotila , sve ti ........... iskrivljeno
Sve cestitke, pravi sportista, srecno.
Steta sto nije sjedeci tenis. Onda bi i PiH imala uspjeha. Evo, recimo ja volim sjedeci seks. Ja sjednem, a mama Zelenog zuba se natakari i onda deri.
A RS-u posvećujem ka.ri.nu.
cestitke novaku sve najbolje