Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ove balije komentarišu,a nisu gledali meč.Bio je prenos na ATV--u,ko je gledao zna da Nole praktično nije ni igrao 2 set.Sa klupe su mu poručivali da preda ali veliki čovjek i Srbin to nije htjeo.Hvala ti što postojiš,Srbine i majstore.U rupu sa balijama!
Pa, stvqrno je trebao predati, jer ga malo boli prstic!
Malo na gramatici poradi.
magija i dalje traje.... i traje..... i traje zauvijek...
Šta reći, koju poslugu porati :) Mini škola tenisa mega majstora. Uvijek će ostati jedan od najboljih svih vremena (ako ne i najbolji), veliki gentleman bijelog sporta, virtuoz, maestro, meister, the man, ili ako hoćete Fedex the PeRFect One. :) Svaka čast majstore.
pocistio ga je ko pudlicu
Čestitke Fedexu. A Noletu više sreće drugi put. Ipak je to odličan sportista i savjestan čovjek koji je izjavom iz 2011 „Pokazaću svetu da ima i dobrih Srba” direktno priznao genocidni karakter svog plemena.
..vole to oni tako izletiti, zalete se i priznaju...:-D
Srbi su, a generalno svi iz bivse Juge, pokazali ''dobrotu'' u sportu davno prije Djokovica. On moze pokazati da ima dobrih Srba samo ako posteno prizna i izvine se za ono sto su Srbi uradili u ratu sirom bivse zemlje.
Ukinuti šumsku tvorevinu i navijati za ZMAJEVE.
hebacemo ti mamu pa cemo da ti budemo TATE!!!
kmeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Aferim legendo!!!
kmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee smrdski smrad debil djokovic izgubio kmeeeeeeeeeeeeeeeee
Ma boli rukica.. Hahaha..
A koja ckapi majko moja, kad god pocne gubit' pocne se uvijati k'o jalov ker, da ima opravdanje za poraz, satro povreda
Uvijek ima neko opravdanje.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)