Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sramotno sa strane Tuzlaka da im je price jezero neko Davis Kup nase nam repke koja igra po prvi put u svojoj drzavi.Idite se suncajte bagro ,nemozete nase momke podrzat sram vas bilo.
Bravo momci, iskrene cestitke !!!
Zašto nema challenge-a i elektronske table sa pokazateljima osnovnih parametara na ovom davis-u !?
e jesta vala Tai - break :P
naprijed estonija
hajmo bosno samo naprijed
Da li se moze nesto desavati mimo Sarajeva ?? Ako zelite da imate sve, ocjepite se !!!!
Jos sutra jedna pobjeda i onda u narednom mecu Dance oderat ...
Svaka cast momci !
Zaradil se sta od tog affiliate i spamanja ?
Tipovi kad su skontali da Gorčić nema blage veze i počeli igrati samo na njega uzeli su dva seta ko iz peečke .... vidi se da je Amer za tri klase bolji od svih. Pšosjeta je sasvim dobra s obzirom da u Mejdanu nema klime i da je bilo 40C, jebiga, dok u Sarajevu ima para za tri bazena i tri potpuno obnovljene sportske dvorane za tuzlansku dvoranu nema novaca. A živimo u istoj državi.
Ma Amer ce sutra pomesti ovog Zoppa i to je. ravo momci ;-)
Dajte nam Srbiju i Hrvatsku da se s njima igramo!
U Sarajevu na teniskim turnirima ima vise skupljaca loptica nego gledalaca i vi ste zadnji koji bi trebali da kritikuju. Pa na Kosevu bude 5000 ( u fudbalu), a vecina iz drugih gradova BiH. 1500 je solidna posjeta za tenis
Vidjela Aldina Setkica danas na Panonskom. Zgodan je za nepovjerovat:)))))))))))
Sreca nasa pa je bio samo jedan TAI - break :P xD
HALID BEŠLIĆ IMA BOLJI RETURN OD ISMARA GORČIĆA!