Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ceka se Wimbledon....ovi turniri su zagrijavanje, testiranje. Analfabeti i nalosijem poznavocu tenisa je jasno da je Troicki druga liga. Kolo, dva na Wimbledonu i to je to. Cilic se jos uvijek trazi, poslije povrede. Imao je svega 2 turnira na zemlji i RG, pa sad Stutgart i Queens. Mislim da u 3. seta moze sa svima osim prvih 4....na WImbldonu naravno.
Ubit ce ga Isner sutra..Cilic prelos ona verzija od prije Us opena..Troicki je limitiran igrac prva ozbiljnija prepreka i nema sta da trazi..
padoh ali bravo :-)