Bez problema sa Murrayom
0
Đoković osvojio Australian Open
Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sam Bosnjak i musliman i svim srcem sam navijao za Novaka. Meni je svejedno bio Hrvat ili Srbin, vazno je samo da je dobar sportista. Posto se nasi nikad ne pojavljuju na medjunarodnim takmicenjima osta je nam da navijamo za nase susjede. A vi nacionalisti sram i stid da vas bude. Fuj!
Svaka cast ovom momku, a vama su*cima nacionalistickim,i sa ove i sa one strane, zelim sve najgore.
koja ti je krsna slava pravi srbine???.jesi li podrzavao i referendum u kojem su ti zli muslimani i hrvati preglasali narod! ne verujem da si ti srbin,ti si jedan mujica koje se samo predstavlja lazno.vec vidjeno! AKO SI SRBIN IMAS I KRSNU SLAVU I PRESLAVU,I RECI CES,I RECI CES JEL SMATRAS ISUS HRISTA BOGOM ZIVIM!
Bas mi je drago, bravo komsija
Eh, da su nam Politicari ..ovako Dobri ko Sportaši sa Ovih Prostora, Tko bi nam bio Ravan ... A do tada ..... Iskoristite SVOJU Priliku .... Zaradite na Siguran i Provjeren nacin ! Rad od Kuce preko Interneta Zarada Mjesecno 2.000$ i Vise Siguran i Dugorocan Posao SIGURNA Isplata 100% Pogledajte Dokaze http://gdi-system-goldenhouse.weebly.com/ http://www.internetbrzazarada.ws/buxptc Email: [email protected]
Nacionalisti, SRAM VAS BILO !!! Krv nam je toliko izmjesana a podrucuje u kojem zivimo pripada samo nasim narodima i nikom vise ... Cestitke Gospodinu Djokovicu sa nadom da ce Jugoslovenske zemlje od Slovenije do Makedonije izroditi jos mnogo \"Djokovica\" !!! NACIONALISTI OPET CE TE PRETRPJETI PORAZ KAO U DRUGOM SVIJETSKOM RATU !!!
Ja sam cjeli dan slavio u Becu u Ottakringersrasse sa Srbima, Poljacima, i Hrvatima takodjer. samo onih siptara nije bilo.
Svaka cast majstore. Cijela Bosna i Sarajevo pozdravljaju sampionaDjokovica. Nazdravimo svi.
znam da nema juge vise, ali ima nas... i mi smo srbi i bosna je srpska zemlja. nas sledeci cilj je nezavisna Republika Srpska. Srbi muslimanske vjere mogu nama da se pridruze. A ostali (turci) neka jos uzivaju malo u sarajevu dok jos mogu. mi srbi nikada nismo slavili okupatore uvijek smo se borili sa pravdu i uvijek smo bili na pravoj stranu, to je nama istorija pokazala. WW1 WW2 Ottomani itd.
Medvedu brdski, ja sam Srbin, ali nisam prosao lobotomiju na Palama, i ne razmisljam kao seljaci. Ko je htio ili ko nije htio Jugu me ne zanima. Juge nema i to je to.
@zgembo: vi (muslimani) niste hteli jugu, sada tugujte u sarajevu.
Ljudi, ne budite smijesni. Umjesto da slavite Noletovu pobjedu, i da hvalite Dzeku i gol koji je dao, vi se okrenuli nacionalistickim prepucavanjima! Da je Juga ostala jedna, ne bi nam niko dohakao ni u fudbalu, ni kosarci, tenisu, rukometu, vaterpolu... Saberite se malo i ne ujedajte jedni druge.
@SA-Melbourne: naravno da jesu :) izvoli pred kraju ces da vidis http://www.youtube.com/watch?v=rrI5Mjlf_nI&feature=feedu
Jesu li me ikako prikazali sinoc na TV-u? Ja sam drzao znak RS=SRBIJA. Pozdrav svim Srbima svijeta!!! Zoka iz Nemanjine ul.
usto se dabogda,obori me na kaldari igrao da nece biti 3-0,pa Đole mogao si ga pusiti makar jedan set :P papak jedan
Navijam za Djokovica ali ni on ni Andy nece zamijeniti Nadala ako bude zdrav, jer je Nadal samo godinu stariji, dok je s Federerom druga prica i to je moguce jer je on po 6 godina stariji od obojice. Bravo Nole majstore, samo naprijed!!
Los odabir majice! Ti Novace moras poraditi na svom stajlingu. Zelis li biti zvijezda moras imati ono nesto, a ne samo talent! Da ljudi cim vide tvoj forhend kazu to je Noletov forhend! Koliko si platio reket? Reci tati da ti kupi drugi. Ja sam gitaru platio sto hiljada maraka, jos dok sam zivio u Londonu.