Ušetao sa zastrašujućom maskom
0
Đoković na terenu proslavio Noć vještica
Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma je.bo noleta,lako se njemu zaj.ebavat mi moramo portugal izbacit xD
Safet Susic - Pape, selektor BiH
Osjeti se na loj, nema identitet svoj, od drzave ima q.r.c moj, u PiH sve ih je manji broj, preci im bijedan soj, zato im u disi gnoj. E koja je to skupina? Ne, nije narod, jer narod ima gore navedeno, sto fali skupini.
Njemu ne treba maska,on inace plasi narod!!!
ljepsa maska od njega
Oooo!!! Sine Mevlide, kupiJo babo reket i kalasnjikov, pa ti vidi sta ti bolje ide.
Dali moze iko da potvrdi kakav je teren u Gornjoj Maoci da ga SIPA nije previse ostetila i dali ce se odrzati Maoca open jer je to za Muslimajmune događaj godine.
Ja vjernika i govana?! zar on nije orthodox Serb?
Niko nema sto Srbin imade, a sto i imade to ukrade .
@Zivko Josilo@ DOSADAN SI VIŠE SMRDI TI MAMA I BABO. IDI OPERI GUZICU POŠTO MUSLIMANI MIRIŠU.
sotone
Iz RS-a dolazi teniser Ljubičić...
Primjetite da mi niko nije odgovorio na pitanje da li postoji teniser iz RS-a na ATP listi:-)
Pa nije Đoković katolik?????????????????????????
nema dana da loyavi na svom portalu ne procitaju bar jednu vijest o najboljem i najpoznatijem sportašu ex-yu...i treba da bude tako,samo pjenite,iz ove kože vam nema do sudnjeg dana,proklinjat ce te dan kad ste izdali svoje pretke i načuturili se azijatima za vreću brašna!!
kupit cemo mi Džumhuru i Deliću najmodernija kolica,pa ćemo onda da vidimo ko je najbolji...zna se ko dominira sjedećim tenisom!!!! lako je trčat,ajd sjedi,pa igraj,vlahadijo.....
sta je barco sta se bunite pa imete i onoga \"kloca\" u sitiju, do duse svaka cast momku on je od vecine vas gospodin (pokazao se mnogo puta kao veliki covjek).Ali kad vidim gov.nare kako pljuju sve sr.ps.ko jednostavno tesko je ne ujesti tamo gdje vas najvise boli