Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast!!!!!
nije mu ovo prvi put da jede travu
Ja sam Musliman bosnjak i navijao sam svaki mec za noleta da sto prije i bolje izgubi :)
Pasi,nole,pasi,prezivaru kosovski!Samo pazi kad odesh u kamengrad,da te nemanja i mile ne okrenu na raznju!Smrt arbanashkom vashizmu,sloboda vlashkom kosovu!
kad se sjetim gorana ivanisevica eeeeeeee
E SANDJO MOGO BI TI POCETI JESTI TRAVU UMESTO G.O.V.A.N.A, PA RED BI BIO, MOZDA BI BIO MALO PAMETNIJI. BOLJE BI TI BILO DA JEDES TRAVU UMESTO G..O..V..A..N..A!!!
Ako hoćemo vdjeti šta milimo jedni o drugima hajdemo na ovaj portal. Koji bolesnici, majko božija. šta mislite: da li je bolje da smo kao narodi zajedno li jedni kraj drugih... polovina onih kojih komentarišu su umobolnici, zreli za terapiju.
mogao o je makar nakositi pa zeljanicu napraviti
HAHAH MOZETE GA PUPUSITI NOLETU , POLAKO SAMO BEZ GURANJA, IMA NOLE ZA SVE VAS, ZNACI JEDAN PO JEDAN. SVI OSMI SANDJAKLIJA POSTO ONI PUNO SMRDE, POZDRAVI ZA HRVATSKI GRAD MOSTAR.
POCELI SU SRBE IZAC IZ SUME DA PASU PO LIVADU....
Bosnjak sam,a i musliman,a za pobijedu Djokovica,svaka cast...Nemam rijeci i drago mi je sto je neko osvojio ovaj turnir sa balkana,bolje je da je balkanac,nego neki spanac,vicarac ili drugi,treci...Svaka cast i prava je steta sto i mi iz Bosne,nemamo ovakog dobrog tenisera,kao novak djokovic...i ivanisevic je osvojio ovaj turnir,sad djokovic,a sta se zna,mozda za par godina i mi dobijemo sampiona iz Bosne... :) srdacan pozdrav
car je nema sta respect
\'Ebo vas vise nacionalizam , fasizam i to prepucavanja ... ID IOTI jedni prokleti ! Uspjeh je najgora stvar za vas , to najvise gorcite i ne prastate covjeku ! Kako ste samo jadni i svaki put kada ovo vidim zgadi mi se zivot ! SVAKA CAST NOVAK ( NOLE ) DJOKOVIC pozdrav iz Bosne i Hercegovine od BOSNJAKA !!!!! Dosta mrznje i prepucavanja zao mi je sto moram reci Bosnjak , Srbin ili Hrvat najradje samo Bosanac i Hercegovac !
Љубоморне душе могу да му пуше. Свака част Новаче.
to sto pises kretenluke, to moze biti i namjerno, zbog provokacije... to sto sam lajkas svoj komentar, e to dokazuje da si panglu
Nacionalisti iskulirajte ! OVO JE SPORT I TU NEMA MJESTA MRZNJI, A TO STO STE VI ISKOMPLEKSIRANI VLASTITIM NEUSPJEHOM - VAS PROBLEM ! CAO.
Ulaznice za finalni meč su bile veoma skupe tako da je fudbaler M.City-a Edin Džeko gledao veliko finale sa Henmanovog brda.