Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
goran ivanisevic je najvece rasisticko pseto koje je hodalo ovom planetom
@Bianconeri, Jedino medjedi (po ocevoj ti liniji) and bukve (po majcinoj ti liniji) mogu biti tvoji predaci i rodjaci.
Opet ću ja...za ove neupučene...posjetite web stranicu ATP Toura... Novak će nakon ovog turnira imati 7910 bodova, tako da neće prestići Nadala koji je odbranio prošlogoidšnje bodove...Ispeci pa reci...:D Još od od Kosova od prije 5-6 stolječa živite u zabludi...hahaha još nešto, ti si možda čak i moj rod, jer možda je baš moj predak Turčin za prvu bralnu noć počeo da stvara tvoju porodicu...:D tako da fkt ne razumijem čemu ona kletva?hahaha Kako si samo patetičan...
sdfsfsaf
sigurno ima turske gene u sebi pa mu ide, hihihi.....
Ebe mi se za djokovica, kako se sujedi ponasaju prema nasim sportistima trebamo i ja prema njihovim. Treba pisati o Misimovicu, Supicu to su ljudine koje zasluzuju mjesto na bosansko-hercegovackim medijima.
iskrene cestitke novaku djokovicu. a sto se tice komentara idiota, oni se nikada ne stide svoje gluposti i primitivizma.
Kad vidim kakva su g ovna ovi bosnjaci ,navijam za Portugal....
uh bilo je strašno horor dvoboj, srećom Nole je bio pribraniji u trenutcima odluke, čestitke Noletu car je, Nadal pada u ponedeljak na treće mjesto a Nole ide na drugo, ako bude sreće sledeće godine pašće i Federer, biće Nole broj 1, a mnogi su mu se smijali kad je izjavioi da mu je cilj postati jednog dana broj jedan svjetskog tenisa, kako sad stvari stoje to je realno očekivati i to u skorijoj budućnosti, bravo Novače ssamo gazi
@@RUS, o kom sportu misliš. u kojem to sportu ste vi to tako dobri da bi se pisalo o vama kod drugih, osim mozda sad malo fudbala, i to će proći za koji dan.Ne zaboravi da su Srbi za vas izmislili sport, da te podsjetim, prvak svijeta u vaterpolu, vicešampioni u košarci, direktan plasman na sp u fudbalu, 6 igrača Srbija ima među prvih 100 na ATP listi (muški) i tri ženske, odbojka, rukomet itd sve to ima Srbija i ti bi da oni prenose vaše uspjehe, može samo reci koje?
To sto je Nole rekao da su Srbi i Hrvati isto, mislio je na to da su Hrvati pokatoliceni Srbi i zato mu nije ni smetalo... a i zasto bi, nemaju Srbi komplekse od Hrvata, sto nije slucaj u obratnom smjeru :) Crknite dusmani!!!
Bravo majstore!!!
Jesi brate mili teški komlaksaš. Šta ti to treba u životu?
Svaka čast Nole.
Neznam zasto pisete o ovim govnima, pogledajte kakoliko njihovi mediji prenose o nasim sportiste, nikoliko, zato nebi ni ja o ovim govnima.