Ponovo "srušio" Nadala
0
Novak Đoković osvojio Wimbledon
Komentari (219)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cestitam Djokovicu a velikosrbima zelim sve najgore :-)))))
čestitke nacionalisti crknite!
Bravo Novače!!! Nacionalisti sa svih strana što samo znate zveckati oružijem ,OLADITE VIŠE I PUSTITE NORMALNE LJUDE DA ŽIVE SVOJE ŽIVOTE .SKUPITE NA LIVADU I POKOLJITE SE MEĐUSOBNO!
Nisi ti dzaba Muharem.
Pozdravljaju vas c.e.t.n.i.c.i, genocidni narod, vlasi, ili VAM SRBI koji su danas najponosniji narod na svetu. Nas Nole je prvak sveta. Kraj price.
Samo budala moze misliti da se radi samo o sportu. Nacija masovnih ubica, koljaca, silovatelja, pljackasa, laznih azilanata nacija koja je unistila temelje drzave BiH i stvorila genocidnu tvorevinu nastoji na sve nacine nastoji promijeniti svoj imidz u svijetu To javno isticu salonski cettnik Boris Tadic i instant-cettnik Jeremic u njihovim planovima kljucnu ulogu igraju sportski uspjesi Naivni Bosnjaci govore \"pa to je samo sport\" dok se na 49 posto njihove drzave prostire genocidna tvorevina sa prefiksom \"srpska\". A u ovim trenucima bosnjacki povratnici strepe dok srpski fasisti orgijaju u proslavi pobjede Djokovica.
pokrali Bosnu pa ulozili u tenis!
Svaka čast Đokovići, sve čestitke, uživam u svakom uspjehu poštenih i finih momaka iz bilo koje YU republike.
Lijepo je jednom rekao , danas pokojni Mate Parlov, kada je na pitanje o nacionalizmu i nacionalnoj pripadnosti jednostavno odgovorio; \'\'Kakav nacionalizam ?!? Pa ja sam prvak svijeta! \'\'
BRAVO MAJSTORE!!! NAJJACI SI! CESTITKE IZ SARAJEVA! pusti supke ciji domet je nacionalisticko vrijedjanje na sa-x!
beograd-x.com, a gdje je vijest o Tadicu i Jeremicu u Londonu?
ZAKLJUČAJTE OVO, DA VIŠE NE GLEDAMO OVE FAŠISTIČKE POVRAĆOTINE !!!
BRAVO NOLE MAJSTORE!!!
Prijedlog za sax, najbolje bi bilo da obrisete sve komentare, jer ovakvih imbecila nema na planeti zemlji pa ni sire! Hvala!
De ba, svi ste vi Turci -500 godina nije malo.
http://www.youtube.com/watch?v=FL1_kyzK_XM&feature=player_embedded da li svi srbi junaci plesu uz hulahop?
Sa vama Balkancima očito nešto nije uredu. Načisto ste poludili !