Poslije velike borbe s Nadalom
0
Novak Đoković ponovo osvojio Australian Open
Komentari (194)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cestike Djokovicu (sportski)
Gledam sve neka finala danas Vaterpolo, rukomet, tenis, Hrvatska Srbija Crna Gora Djokovic Ima li nas u ovom nekom finalu danas?
@the maniacs Ja sam Srbin, a nisam pravoslavac. Ne zelim ujedinjenje sa Srbijom niti navijam za njihovu reprezentaciju. Zivjela Nezavisna Drzava Srpska, drzava svih njenih gradjana bez obzira na etnicku i vjersku pripadnost.
Srbija je srce Kosova :-) Ja sto ovdje ima ovih iz genocidne tvorevine. Samo vi negativne klikove pucajte. Poserem vam se na djoleta i patrijarha i lazara kneza i svetog savu posebno
nole igra dobro sto jest jest,al mi nije jasno kako je uspio ovako da dobije čvrstinu tijela u godinu dana,covjek je bio jedan obicni mlitavko smoto jedva je stajao na nogama,a sada je nepobjediv dok nedode FEDEKS KOJI GA RASTAVI NA PROSTE FAKTORE. ČOVJEK JE IGRAO 6 SATI SA NADALOM A NIJE SE UMORIJO TU IMA NESTO.ILI TRENING ILI DOPING nesto jest.
kakvi ste vi srbi pa od ovoliko cestitki od bosnjaka niko se nie ni zahvalio,nego kenjate o glupostima i pljujete po svemu sto nije srpsko...NEMOJ POREDITI RS. I SRBIJU I STAVLJAT U ISTI KOS JER U RS.u ZIVI PRIMITIVNA STOKA KOJA MASTA DA DA JE SRBIN HAHAHAHAHA BOSANAC PRAVOSLAVAC eto to si i to ces uvjek iostati
Želio bi zaraditi novac, ali ne želiš ici na razgovore? Uciš ili si trudnica, ili ti je samo potreban novac?Onda ti je ovaj posao odgovarajuci. Treba predati oglase na internetu, online novinama, forumima itd. Samo toliko. Dnevno 2-3 puta pogledati sanduce za e-mail, odgovoriti na pristigla pisma. >>>> Ako ste zainteresovani javite se na mail: [email protected]
Kosovo nije Srbija!
Ilijice, žulja li te masovna grobnica na kojoj ti je kuća napravljena?
Kada ce multietnicari nesto osvojit?
Pored toga sto je Novak osvojio svoj treci Australian pehar, odbranio titulu,potvrdio prvo mesto na ATP listi ,odigrao najduzi mec u povjesti grand slam turnira------ dobio je i cek na 2.4 miliona dolara.
OGLEDAJ SE NOLE, PLJUNUT TURCIN!! Had sad nazan u pašaluk pa slavi sa smrdima!! :-)
Treba sve ove nacjonaliste nbiti na k:::::: Djokovic cestitam na pobjedi .da su svi srbi kao ti i Jovanovi nebi imali problema.
Čitam dosta o tenisu i \"obilazim\" sajtove i na engleskom i srpskom,hrvatskom,bosanksom,bosansko-srpsko-hrvatsko-crnogorskom i nidje mi nije više muka od komentara nego ovdje.Na teniskoj vijesti ljudi se raspravljaju ko je Srbin iz Bosne,ko je poturčen uglavnom za nepovjerovati.Od 180+ komentara 170 ih je vrijeđanje na nacionalnoj osnovi i tjeranje nekog inata.Nisam vidio nijedan komentar kao osvrt na fantastičan tenis koji su igrali ova dva titana.Jel\' iko gledao meč uopšte?
Nole je gigant !
Ne mogu da vjerujem kakvi komentari, pa sta ovaj novak treba da uradi da u se prizna da je najbolji, kakva fizicka i psihicka snaga. Cijeli svijet mu to priznaje samo ove naše vaške iskompleksirane i dalje lupetaju kako se rafa trosi na federeru i ostalo. Rafa mi uopste nije izgledao istroseno, preko 5 sati nadljudske igre. Svaka cast Nole, neka pocrkaju zlobnici
Nole, kapa dole, svaka čast ovo je vrh. Pozdrav.