Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"tenisačerima je teško utonuti u san"???? Kao da ste PETERICA pisala tekst...
Boze koliko bolesnika na ovom portalu!!!! Nole i Varvinka su cestiti momci i traeba skinuti kapu za onakav mec. Srecno obojici a bolenici.......lijecite se!!!!!!!!
srpski...teniser; hrvatski...tenisač; srpskohrvatski...tenisačer....ajoj...LOL
Humanista, fer-play, teniserčina, showman, i ukupno jedan nadsportista. Šta reći osim toga da je stvarno samo jedan na svijetu Novak Đoković!
tenisačeri su teniseri koji na kraju iscrpljeni legnu na teren.
Na ovim nasim portalima treba postavit samo jednu temu za komentare,posto nas svijet uvijek isto komentarise bez obzira na temu clanka.
Ma dobar je Bašić i njegovi turniri do 4000$, Čitav svijet aplaudira Noletu, igracina i dobar momak, Bosnje pljuju po Noletu, Srbende po Dzeki e moji bolesnici, uzivajte u majstorijama dvojice vrhunskih sportista i pokusajte biti normalni !!!
UUUUUUUHHHHHHHHH
Ulazi Srbin u biblioteku pa pita: "Molim vas, dajte mi knjigu VELIKA SRBIJA." Djevojka na šalteru kaže Srbinu: "Oprostite g-dine, naučna fantastika je na drugom spratu."
Nova turistička atrakcija republike srpske, dođite da vidite kako vjetar nosi ljude.
Udo polizi mi moje Srpsko okadjeno mudo i to strasno i ludo !
Vidi prim.itiv.nih gmazova ciji su mozgovi poput zrna graska i to kad natekne , niti jedan sportista vasih pap.ans.kih sportova ( to treniraju samo saljacine ) borilacki sportovi na to se lozite djutalji slutim ...ne moze se porediti sa fizickom spremom jednog tenisera (zato sto mec moze trajati satima), dok su ovi papkos sportovi ograniceni vremenski ,daleko od toga da je tenis "pederski " sport to je na zapadu najpopularniji sport sto se kaze za one od 7do 77 godina ! A ovom drugom s.mr.adoju da saopstim , idem da spavam ali sa tvojom mamicom pa cu joj ja dati lizalo da se zabavlja preko noci !
Ma vi se ložite na invalidne sportove.Tu ste nenadyebivi.
dobro je sine, haj ti sad lezi pa će ti mama sutra opet dati drvo da ga cuclaš.
izvini sta da radimo kad se ne lozimo na pederske sportove kao Srbi.
Ich bin Udo aud Deutscland. Pomalo pricati vas jezik i da kazem kad Nole trenirati u Deutchland ja bio njegov decko. Imao sam sex sa Nole svaki dan. Lepo biti nama. Sada vidim Nole voli Stana.
Koja "kultura" kod mudjosa bosanskih,ovim komentarima to svaki dan pokazuju,koji poglup,zaostao ,primitivan, ogranicen,neobrazovan,priprost svijet. Kao komentarisu a niti pravila ovog sporta nisu naucili a da su igrali isto nikada,skup je to sport za fukaru ( da ste igrali ) mogli bi se uvijeriti koliko je to tezak i naporan sport i koliko su i Novak i Wavrinka veliki igraci i pravi majstori ,nima sve cestitke ,a ovoj marvi sto ostavlja negativne komentare zelim slijedeci mec Novakov da svako od njih gleda iz bolnicke postelje na odjelu za umobolne !