Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moj mu je savjet da promijeni dilera, očigledno da je spržio mozak.
Budala, al" ona prava!
@lary bird To ima samo veze sa tvojim godinama i nacinom kako sada dozivljavas stvari u zivotu. Kontam da si bio mlad, tinejdzer kad su igrali Noah, Borg isl, tad je tvojim culima sve bilo veca senzacija, jace iskustvo nego danas 20 i kusur godina kasnije. Pa sam reci kakav ti je bio sex sa 20 a kakav sad kad si mozda 45, kolko je tad sve bilo intenzivnije i sladje nego sad, sad se tu i tamo i nedigne ona stvar, a tad si garant hodo sa prangijom u nogavici 24 satavdnevno. Meni bilo ljepse gledat Meshu, Sljivu, Papeta, Sestica, Tucea...to mi bio ljepsi fudbal nego danas gledat Dzeku, Pjanica, Modrica isl, al to ne znaci da je tad fudbal bio ljepsi i atraktivniji nego danas, nego vise ne uzivam onim intenzitetom.
6:0 6:0 6:0....gem set match... I onda je droga prestala i janik Yannick se probudio iz odlicnog tripa :P
Dobio bi ga Novak jer je motorički spremniji, brži, eksplozivniji, izdržljiviji itd., al s jednim djelom se slažem, daleko mi je veći gušt bilo gledati Noaha ili Mcenroa u njegovo vrijeme,nego danas Djokovića i slične
Novak Djokovic u Banja Luci http://www.youtube.com/watch?v=vTxSZUebk3k Ljubitelji bosne na okupu Banjaluka-Sastanak Dodika, Tadića, Đokovića i Kusturice http://www.youtube.com/watch?v=w_c3Ng1Lmhk Ivan Ljubicic "Činjenica je da se mi tenisači iz Hrvatske i Srbije družimo na Touru, najviše zbog jezika, zajedničke prošlosti. Dakle, prijatelj sam s Đokovićem, međutim očito Srbi gledaju drugačije na ono što se događalo na ovim područjima jer nisu osjetili strahote rata kao mi. A što se tiče humanitarnog meča u Banjoj Luci, ni to mi nema neke logike kad se zna pod kojim uvjetima je moja obitelj napustila Banja Luku", kazao je Ljubičić za zagrebački Večernji list.
e čuj ovog kralja nole dere nadala...pa sine dragi taj tvoj nole je od nadala uspio izgubiti 19 puta do svoje 24. godine života...ja da sam igrao sa rafom svaki dan ne bih izgubio toliko puta :)
ne kenjaj, Janiče...Nole bi te zgazio.
Nije bitno jesam li ja “pobjednik kao djokovic” jer sam u svom prvom komentaru rekao svaka mu cast I respekt kao sportisti. Bitno je da se pokazalo da ja nepravilno pisem ali da si ti jedna iskompleksirana papcina koja kada se zaleti sa glupostima nezna da stane.
hahaha... kakav car!!! za ovako lupetanje stvarno treba imati m..a.
Stari, evo ti 2 seta fore?
J E BO ti djoletov stari mamu, brata, seku tebe posred bijednog sucica i sve se to desava u banja luci !
usutio si me sad, pobjednik si kao dzokovic, moram ti vjerovati, sve si potkrijepio argumentima, steta sto dzeko nece to reci za sandzak iako mu je zet sandzaklija. bravo, bitno je da znas te stvari, a ne znas (pises sastavljeno)
A meni je dovoljno da ti jednom kazem da si papak od rodjenja i da mijesas stvari
"Za Srđana Đokovića, oca najboljeg tenisera svijeta Novaka Đokovića, Banja Luka je u Srbiji, a granica između Srbije i BiH ne postoji. Izjavio je to tata najboljeg tenisera svijeta tokom boravka u Banjoj Luci proteklog vikenda, u kojoj je boravio kao gost Teniskog saveza RS, koji će, kako je najavljeno, ubuduće još više sarađivati sa Teniskog saveza Srbije. Đoković je u Banjoj Luci boravio zajedno sa Vukom Jeremićem, ministrom vanjskih poslova Srbije, koji je ujedno i predsjednik Teniskog saveza Srbije. "
ja ti fino objasnim da si glup, a ti nastavljas dalje, fakat glupost nema granica. kakve sad banja luka ima veze. nisam htio da ti komentarise kako ne znas pisati, jer negaciju i glagol pises sastavljeno, ali ti definitivno ne znas ni procitati sta sam napises, a kamali moje da procitas i shvatis, ja se odavno nisam susreo sa glupjim od tebe, samo je ovaj sto te vrijedja na nacionalnoj osnovi gluplji od tebe. necu vise rijeci trositi.
Ne znam sta vise trubite ovaj bolji, onaj bolji. Noah ocito treba malo publiciteta, pa mu je ovakva reklama dobro dosla. Bolji od Djokovica!? Hm, mozda. Ali, da bi smo na to pitanje tacno odgovorili, trebaju biti savremenici, t.j. da obojica imaju isto godina, iste uslove, rekete, naravno, da odigraju meceve jedan protiv drugoga, itd. Samo tako, po meni, moze neko za nekoga da tvrdi da je bolji ili gori. Obzirom da je skoro nemoguce da se utvrdi na taj nacin, jedini relevantan nacin jesu rezultati koji su odredjeni sportisti (teniseri) ostvarili. Zato, pssssst!