Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije ona Bosanka,ona je Srpkinja.Tata i stric su bili pripadnici VRS.Kakva crna Bosanka.
I mene cudi da je spominju! Sama je rekla da je Srpkinja...nek\' joj je sa srecom! Ima ionako drugih pravoslavaca u BiH koji je vole kao svoju I nastupaju za nju!
Jest i Maca voditelj
Sergej Barbarez Zvjezdan Misimovic Marjan Mijajlovic ima jos
Andrea prica da je srpkinja zato sto joj to nudi odredjene povlastice na WTA-Touru, ali kad usta otvori - Bosanka. Nek prica ko sta hoce, treba je Bosanka. Dobro, polako - cura studira politicke nauke. Kad to izuci, bice je sramota kojem narodu pripada - koljackom elementu jedne krvolocne tajne sekte.
dali je jos iko rekao da se : PONOSI SVOJIM SRPSKIM PORJEKLOM I SVOJOM BOSANSKOM DOMOVINOM osim genrala DIVJAKA ? kada to neko od 1.5 M srba iz Bosne rekne, Bosna ce biti na putu da postane drzava..
Da se nece druzit sa Mervanom mozda?!Ako turnir bude u Gluhoj Bukovici ili u \"kampu\" terorista u okolini Zenice !
djevojka je prije mjesec dana, ovdje u usa, kada je bio turnir u majamiju, rekla da je srpkinja ..i da joj roditelji zive u novom sadu .. jos je pricala da se oni srbi fantascino druze na turnirima i da joj to daje dodtne motive ..nije ni jednom rjecju spomenula bosnu ni tuzlu .. ja sam bio iznendjen, jer joj je majka muslimanka ..
Jok,eto srbi i hrvati \"dobrovoljno\" napustli gradove..Ovako je bilo za rata-ode srbin-č.e.t.n.i.k ,ode hrvat-u.s.t.a.š.a..,ode musliman-neka ga,spasio se..i sad je ista priča-oni merhametli,ni mrava nebi zgazili..mrš ! kako ono-multietnicari?
Samo naprijed Andrea, ja navijam za tebe pod kojom god zastavom nastupala
Ne znam kako se osjeća Andrea, ali je činjenica da NIJE PROTJERANA, pogotovu ne iz Tuzle, jer je odselila 1988. Srbija joj je nudila velike pare, mislim da i sada stoji dobra ponuda, ali teško da će Andrea otići iz Njemačke. Dalje, po rođenju je Bosanka, i to je nesumnjivo - crno na bijelo. A sa Srbijom nema ništa osim možda lijepih osjećanja. Inače, pitanje je trena kada će ovi dežurni velikosrbi proglasiti i Ivana Ljubičića srpskim igračem. Pa, rođen je u Banjoj Luci i - dobro igra. Po njima i Ljubičić može biti sve samo ne Bosanac, a to su mu i majka i otac i...
Jest Bosna usrecila mnoge drzave... Ali neka, ima Bosna talenata na sve strane...
Srpkinja koja je protjerana iz Tuzle.
Normala da si budala ! Idi se okupaj
Oj vi se našli sa nebeskim narodom natezati. Što je dobro njihovo je, što nije oni se bore protiv toga. Compre?
caco ubio onog svata?????? ne pričaj gluposti. raspitaj se malo. zašto bi neko odgovarao za napad na legitiman vojni cilj ?
Ahhahaah ne mogu da vjerujem ove Srbe sto kazu da je protjerana iz Tuzle?? PA MAJKA I POLA FAMILIJE SU JOJ BOSNJACI I MUSLIMANI! Inace, Andrea je Njemica; da se osjeca kao Srpkinja igrala bi za Srbiju!!