Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cijenim ga zato sto covjek uvijek govori realno onako kako je..I kada mu ne ide i kada gubi ne place kao ostali..zadnji put na Masters-u kada ga je Roger pomeo izjavljuje kako razlog za tako visok poraz nije njegova duga pauza ili povreda kao sto su novinari predvidjeli, nego dobra igra Federer-a koji je po njemu odigrao skoro bez greske, da je jednostavno bio boljí! Nadal sigurno nije talentovan i nadaren kao Federer, ali ima borbeni duh i sa 25 godina je veoma zreo kao osoba a kao teniser svakako..
Nema više čuvenih \"koktela\" dr. Fuentesa.Takođe i ovi likovi iz svjetske teniske federacije postaju sve naporniji sa tim čestim antidoping kontrolama.Više se Nadal ne može ljudski našopati tableticama i koktelčićima bez rizika .
drogirani spanski pedercic
za sve koje neznaju rafa ima ozb problema sa koljenima tacnije koljena su mu kao u 40 godisnjaka
TESKO CE SE ONAJ CETO SKINUT S PRVOG MJESTA
oh moj Rafa, ma neka , vidi kako je tesko zadrzati broj 1. Tek se sad vidi ko je i sta je Federer. Iako je Rafa genije, sama ova recenica da je \"umoran sad kad ga ne ide (prevod) dokazuje da nema dovojno snage i znanja za povratak na prvo mjesto ATP liste. Federer se iznova vracao, a kako je krenuo mozda se ponovo vrati na no 1
godinama ga Roger izmorio, a i on je Rogera. Nadam se da ce se obojica vratiti u top formu, tenis nece biti isti poslije njih.
Pa normalno da ne osjeca strast, sa 25 godina ima 10 gran slamova... ako nastavi igrati na prijasnjem nivou do 30-te ce uveliko prevazici Federerovih 16, i postati najbolji svih vremena.
Umoran od snova umoran od snovidjenja umoran k\'o sada nisam bio od rodenja Umoran od suplje koja nikad nema kraja umoran od pakla predaleko sam od raja Umoran od lazi umoran sam od istine umoran od nasih dana mada nemam nista s time Umoran od istoka umoran sam od zapada umoran od prijatelja zelim otici iz grada Umoran od pjesnika umoran od bolesnika umoran od veslanja miliona davljenika Umoran od sutra koje nikad nece doci umoran od ocaja koji nikad nece proci Umoran od rata umoran sam i od mira umoran od pjesme sto u moje srce dira Umoran od mrznje umoran sam bez ljubavi umoran od sjecanja zelim sve da zaboravim