Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nadal ove godine igra uz dosta oscilacija, ali od pocetka Roland Garrosa konstantno diže formu. Almagro je sad u Rimu itekako namučio Noleta, a u prvom kolu odlično je odigrao protiv Dolgopolova. Nadal ga je rasturio, a danas protiv Kuznetsova još bolji. Tako da će u četvrtfinalu po meni biti finale prije finala. Mislim da je Federer pokazao dosta slabosti, tako da sumnjam da će Nishikoria dobiti, a da ne pričam onda o finalu. Možda je ove godine njegov Wimbledon, zaslužio je.
Dobar si Rafa, metes sve igrace koji su ispod 20.mjesta na ATP-u. :)
Bravo ovo sto si danas uradio jadnom Rusu to ni crnci Lisi Ann nisu.Znaci od prvog do zadnjeg udarca si ga prči kako si htio.Svaka cast 10. titula ti je zagarantovana