Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a razumite ga, igraju citav zivot na zemlji i sad odjednom dodju sa nekim inovacijama i glupim idejama, pa to je ko da igras na pravoj travi citav zivot i odjednom ti stave umjetnu(fudbal) :) peace
Zamisli plavu zemlju i sarene panoe oko nje. Nema, predivno za koncentraciju. Smedja zemlja i bijeli panoi su makar imali malo prirodniji izgled.
svako ima svoje mišljenje , šta psujete ? bože..
Samo je jedan ROGER...ne zali se, trenira marljivo i nadam se da ce uzeti ovaj \"plavi\" turnir. Hrdjavim qrcima i dlake smetaju. Sto se Roger nije zalio na usporavanje Wimbledona, promjenu loptica koje su sporije i sl... Gospodin !!!!
ako je skliska znaci da je brza podloga sto njemu ne odgovara, naravno da je pokudio, jer bi mogao na ovoj popusit :P
美国共和党总统竞选人金里奇宣布退出竞选
cuj poludio, hej...
Sto se Federer ne zali? I njemu ce biti plava zemlja... Od 30 tenisera koji ce igrati samo se Murray, Nadal i Djokovic zale... Da hoce ih Fedex pregaziti, umro da Bog da ako se ne bi zalili na zemlju kao razlog gubljenja meceva. :D
A kada su se sve brze podloge pocele usporavati da se dodvori \"njegovoj svjetlosti\" Nadalu onda nije prigovarao da se eksperimentise. Tada su se svjesno pravile promjene da se udovolji igracima poput njega kojima je sve osim spore zemlje bilo prebrzo i cija koljena nisu mogla podnijeti neprestano trcanje i brze promjene smjerova na takvim podlogama. Bolje suti ptico trkacico, samo se blamiras.
svima ce biti plava zemlja, nece samo njemu, a zemlja ko zemlja ista
imamo dojavu za nedjelju, posjetite cistazarada1x2.bloger.hr i saznajte detalje
po cemu je to poludio?? nidje veze ste.
jel neko našo ramosovu loptu, kažu da ju je bog vidio....
p i č k a
diplomatski je dao misljenje. dzentlmen.
http://j.gs/1663782/mypictures vracam dugove mala iz rsa :)) pogledajte