Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kralj ostao natronu.Svaka cast legendo tenisa i Rolland Garrosa.Ti si jedan od najvecih tenisera svih vremena,a za mene si najbolji.Jos jednom svaka cast majstore.
Car!! Zaslužio je.
i nakon svih povreda i dalje najbolji !
Grande Rafa!
Svaka cast. Po meni najveci igrac danasnjice. Novak je takodjer odlican i zasluzeno je #1, ali mislim da ce do kraja godine Rafa preuzeti prvo mjesto. Wimbldon bi mogao biti strasno zanimljiv, obzirom da se Murray posebno priprema i mislim da mu malo fali da dotakne vrh.
Rafael Nadal je isto sto i Lens Armstrong. Sportas koji se dopinguje. Veoma vjesto to radi, no i Armstrongu se cinilo da je - pojeo vuk magarca. Bojim se samo da i on ne vrati titule. Zivi bili pa vidjeli.
i ja isto mislim.
WHO IS DJOKOVIC ?
svaka cast rafa ...
I čovjeka postavili kao trećeg nosioca. Kako kralj šljake može biti to. Pokažite respekt. Jer on je stvarno KRALJ šljake.
on je cetvrti na atp listi. posto murray nije igrao, nadal je treci nosioc. *** te glupa.
Ja znam šta govorim. Ti očito ne. Glupson si ti dokazani.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Svaka mu cast. Zasluzeno ocami :)
kralj sljake bravo rafa!
Đoković je mnogo bolji bio od nadala u polufinalu ali je nažalost svojim greškama u pojedinim trenucima sam sebe pobjedio.U svakom slučaju čestitke nadalu
cuj
no hard feelings, ali da je bio bolji, pobijedio bi..to je jednostavno tako :)) ako je trenutno 1., ne znaci da svaki mec mora dobiti, kao sto to nije slucaj ni kod jednog tenisera ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Najbolji jednostavno , ne može mu niko ništa :)