Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kralj se vratio u stilu!
Rafa je veliki borac! Obojica su odlicno igrali. Del Potro je imao odlican turnir i ovo mozemo smatrati i njegovim povratkom, jer je ovako dobro igrao prije povrede u 2010. Cestitke Nadalu i mnogo srece u ''clay'' sezoni!
k...urac bi vi gledali tenis da imate šta gu..zit
Nole se jos uvijek ne moze porediti sa Nadalom i Fdererom ni po broju titula niti po omjeru u medusobnim duelima.
Bravo Majstore ! Za ovo si toliko radio i treniro. Defintivno najbolji teniser uz Federera. Sretno u nastavku sezone pogotova sad kada dolazi "clay" dio sezone da svaki turnir osvojis jel ipak si ti KRALJ ŠLJAKE !!
@Rafael Nadal,zaboravio si Djokovica ispred njih...ops mozda je bilo namjerno:)
Bravo majstore, jos jedan dokaz da si najbolji, uz Federera u historiji bjelog sporta.
Pogledaj na ATP
a gdje je novak? :)
Cestitke Nadalu,ovo ce bit dobar podstrek za slijedece turnire...
Naravno da je bitno biti prvi . . . preko 300 sedmica : ) Za mene je Federer ono sto vecina nije: gospodin na terenu - makar bio i #100 na listi.
Cestitke.Ko god da je osvojio,samo da nije onaj nas predak zbog kojeg smo sebi izgrickali m.uda.
bitno je biti prvi
U siječnju i veljači mogli ste sa mnom zaraditi 16 000 kuna. Prošlo je čak 21 od 29 listića. U ožujku je trenutni plus 3475 kuna. Moji ulozi nisu preveliki i i prihvatljivi su svima koji se ozbiljnije klade, a koeficijenti se kreću od 2,00 do 5,00. Ako se ozbiljno kladite i imate ambicije dobro zaraditi na kladionici, možda sam ja pravi izbor za vas. Nisu u pitanju dojave ni slično. Sa takvim stvarima se ne bavim i savjetujem da takve blogere izbjegavate jer vam samo žele ukrasti novac. Nudim vam kvalitetne parove sa odličnim informacijama i visokim postotkom prolaznosti. Ne obećajem vam veliku zaradu odmah preko noći ali u roku mjesec dana možete fino zaraditi još jednu ili dvije plaće. Navratite kod mene na blog ako želite znati više. Topli pozdrav i sretno. WWW . PARTYBREAKER1X2 . BLOGER . HR
Pogledaj broj grand slam-ova te dvojice, mislim da dovoljno govori o tome koliko su na vrhu : )
ne moze se tako do vrha Rogere i Rafele, jedan turnir igrati, jedan ne igrati
HALA MADRID..