Komentar nakon videoklipova
0
Nadal: Francuzi su previše opsjednuti dopingom
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A sta Djokovic pije, kad mi toliko znas o tome? Nije Nadal taj koji je 100% podigao formu u posljednje vrijeme, nego Djokovic. Pitam se zasto Francuzi, a posebno Noah njega ne optuze za doping, posto je sve izvjesnije da ga on koristi.
Rafa ne sekiraj se,lazu da se od dopinga krace zivi i povecavaju sanse da dobijes hendikepirano dijete. Zato se i ja rokam \"gluten dietom\":-)
Clanak ocajno niskog nivoa! Prvo: \"samo njima, smiješan videouradak\" je vrlo pristran stav, nedostojan jednog clanka koji hoce da bude informativan. Drugo, fali najvaznija cinjenica, da je taj \"videouradak\" u stvari dio satiricne emisije \"Guignols\" koja vec preko 20 godina ismijava sve poznate licnosti. Od toga ismijava 90% svoje Francuze. Da ste samo vidjeli kako izgledaju Mauresmo, Pierce, Parker, Zidane, Platini, Cantona, Papin, Prost, Alesi... a da ne govorim o domacim politicarima, novinarima i umjetnicima! Nadal treba da primi to kao sprdanciju, a ne da glumi da je uvrijedjen. Uostalom, naprave ti lutku i zezanciju kad postanes neko na svjetskoj sceni - levati se ni ne spominju!
Nadal pije \"kerozin\" prije svakog meča,tj koktelčić koji malo ubrzava razne procese u organizmu.Ne šteti mnogo a teško ga je locirati trenutno u organizmu.Jedino što skraćuje život za nekih 20-ak godina ali jednom se živi.
Francuzima krivo sto ih Nadal redovno dere u Roland Garrosu :D
Ovo uopšte nije neka nova vjest , kasnite bar jedno 4-5 dana ..