Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ Tuzlak nije to pravilo da u 1/16 finala 1 igra protiv 32,2 protiv 31 itd.Prije 1/16 finala prvih 32 igraca ne moze igrati medjusobno,prije 1/8 finala prvih 16 ne moze igrati medjusobno itd.A da li ce 1.igrac u 1/4 finalu igrati protiv 5.,6.7.ili 8. to je pitanje srece/zdrijeba.
mislim da nije pametno tek tako otpisati karlovica. mada se nadam da ce ispasti. ko bi gledo do kraja wimbledona onu njegovu ispraznu igru
@S - pogledaj kostur prije nego nekome kažeš da lupa, govorim o polufinalu, u pravilu prvi treba ići na četvrtog a drugi na trećeg, dakle Murray bi trebalo da ide na Federera u polufinalu i tu naravno da fasuje, ovako mu je namješteno da igra s Federerom ali samo u finalu .... shit
Tuzlak da si ti meni ziv i zdrav Federer ide na Karlovica, ne lupaj tako ti zivota.
Ja žrijeba i štele, Murray kao 3. nosilac ide na Roddicka koji je 6. nosilac a Federer 2. nosilac ide na Djokovića koji je 4. nosilac .... umjesto da Federer ide na Rodicka .... tipično engleski!!!
dobro igra Murray, al mi je pravo antipatican.