Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e jes ga ovaj englez razvlacio citavu noc... svaka cast murray
nek nije onaj novak pa ko god drugi
Samo likujte retardirani umovi, znate li da je biti među prva 3 u tenisu ravno nivou jedne holivudske zvijezde, a to ko je zaista nacionalista, šovinista, antičovjek, antibosanac pokazali ste upravo gore u svojim maštovitim komentaruima, fuj!!!
Jesu se vlasi ponadali
Ljudi, Djokovic nije srbin, to je pokazao i sinoc, covjek citav mec jede HURME, sto znaci da je on musliman, tacnije Turcin.. ;)
Igrao se vrhunski tenis u kojem je na kraju Murray Djokovicu uvalio penis.
Sunce je obasjalo nocas ovo nase parce zemlje BiH24% zbog pobijede domaceg tenisaca iz B.ritanije nad preestavnikom nasih predaka.Kada tome i dodamo sjajno cetvrto mjesto u parq bacanju kugle u ogromnoj konkurenciji od sest takmicarki,pobjedom para mozgova u para odbojci nad sportskom velesilom I.ranom i pobjedom nad visestrukim svjetskim i evropskim sampionima Lihtenstajnom,radost je potpuna.I u buduce sa i.konama na prasnjavim tavanima koje su nam djedovi ostavili i sa a.lahom medju zubima navijajmo za protivnike nasih predaka da podignu sport BiH24% na veci nivo.I samo da predstavnik nasih predaka nije cesto pokazivao k.rst na plecima,radost bi bila potpuna,ovako nas je podsjecao ko smo i sta smo bili dok nam djedovi jisu dobili vrecu brasna
Hvala malim invalidnim i iskompleksiranim gebelsima, šagoljima, bakirima, đogama i ostalim fašističkim \"novinarima\" u redakciji klitorix.ba na brisanju komentara.
sinoc sam gledao mec do 3 sata,i mogu samo reci da koliko god ne volim Djokovica,toliko bez njega nema vrhunskog tenisa. Fakat momak igra lude meceve.
Ja us svojih 7 % banja lucke enklave sam dozivio 2 srcana udara zbog noleta.. Mi u enklavi super zivimo, nemamo za leba, ali volimo dodika i snsd, jer nam on daje zrak da jedemo i travu da pusimo...danas mi je rucak \"Go.vna u saftu od pi.sake i povr.acotine\"... zivio dodik...
Moram cestitati obodvojici igraca na odlicnom tenisu,a komsiji DJokovicu vise srece u buducim mecevima.Posebne cestitke ANDY MURRAY za svoj mec zivota.Puno srece za oba igraca, i mi Bosanci bi trebali imati svoje DJokovice i Murraye.
original tekst sa dnevnik.hr bruka
BESPLATNO A OBEĆAVAJUĆE! SVRATITE SUTRA NA BESPLATNE PAROVE. DO SADA SAM PROFITIRAO 49 000 KN, U PROSJEKU 7000 KN MJESEČNO SVOJIM SISTEMOM. BOGATA JE PONUDA KVALIFIKACIJAMA ZA SP I ODLUČIO SAM S VAMA PODIJELITI PAROVE. BESPLATNO DAJEM I 22 NAJBOLJA SISTEMA ZA KLAĐENJE KOJE SAM PRIKUPLJAO TOKOM ZADNJIH PAR GODINA. GARANTIRAM DA ĆETE MEĐU TIM SISTEMIMA NAĆI BAREM 1 ILI 2 KOJI VAM ODGOVARAJU ZA VAŠ TIP KLAĐENJA I S KOJIM MOŽETE PROFITIRATI. NETKO JE NADAREN ZA VEĆE KVOTE I IZNENAĐENJA, DRUGI PAK ZA MANJE KVOTE I ZICERE. IMA ZA SVAKOG PO NEŠTO. SVIH 22 SAM SPOJIO U WORD KOJI VAM DOSTAVLJAM PUTEM MAILA AKO UĐETE U SURADNJU SA MNOM. ZNAČI UZ MOJ GLAVNI SISTEM DOBIVATE 22 GRATIS SISTEMA. SAMO PROVJERITE NA MOM BLOG I JAVITE SE NA MAIL. www . organ . bloger . hr
Zašto imam osjećaj da ste ovaj tekst kopirali od hrvata? Nema grešaka,tekst je poveći a vi niste sposobni za to i nema rječi kao hiljadu i toj slične
Vidis mamin Im.be.c.ilu tvoj intelekt je zaustavljen kad si imao pet godina ,od tog trenutka nije se mozak razvijao i sada izgleda kao zrno graska i to kada natekne ,zbog toga ti koeficijent inteligencije ne prelazi broj cipela ! Ovaj tvoj post nije ni za djete pedskolskog uzrasta ,vjerovatno u svom zivotu ni slikovnicu nisi procitao i sigurno mices usnama dok srices text a gotovo sam siguran da si pohadjao skolu za djecu sa mentalnim deficitom ! Ja znam koja si ti kr.et.enc.ina odavno a sdad to znaju svi koji procitaju ovo sti si mukom uspio srociti ! Na kraju ne pisi velikim slovoma b.ud.al.eti.no jer nije pristojno izgleda kao da vices, tesko tvojim roditeljima sa takvim de.bilo.m uz to besposlicarem i lijenstinom ! Neka ti je bog na pomoci ali mislim da je i on digao ruke od tebe ! Terapija odavno ne daje rezultate !
siptari smrde na kilometre, fuj bagra
NOLE-VOLE !