Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zao mi je Rafe, koji nikako dodje do svoje prave forme.. Ali zasluzeno Andy ovo uzeo.
Ja samo gledao u one dobavljačice lopti u pink boksericama sa bijelim tačkicama
Rafa je podigao svoju igru u odnosu na pocetak godine. Bio je nevjerovatan protiv Berdiha, ali jos ne moze uvezati 2 dobra meca protiv tezih protivnika. Povratak je tezak, a on je uspio vise puta da vrati svoju najbolji igru. I sada je na dobrom putu.
Da pojednostavimo. Može i dalje dobit sve igrače osim Murray-a i Novaka. Jedan od te dvojice će i osvojit Roland Garros i Rafa će ispast iz top 10. Za takvog šampiona je to strašan udarac i pitanje je da li će se oporavit ili će jednostavno okačit reket o klin. Za mene GOAT igrač, 9/10 RG-a neće osvojit više nikad niko dok je svijeta i vijeka...
Frutek Ako ne može dobiti Murraya zašto e Murray prvi put dobio Nadala, pa samo malo skontaj koliko puta je morao Murray da izgubi
Madrid se manje "pika". Samo uvertira za French Open. Ipak, cestitke, Andy!!
Rafa je za britanca klasa .bio klasa i ostao bez ozira sto je izgubio mec. Ja sam siguran da ce se Rafa vrlo brzo vratiti tamo gdje mu je i mjesto jer zasluzuje. Rafa i Federer su ipak legende pa neka prica ko sta hoce.
prva pobjeda na zemlji..prije ga je pobjedjivao samo na mjesecu 😂
Mračna strana mjeseca hahaha
A đe ga je do sada osvajao, na marsu?
Rafa snimi jos jedan video sa Shakirom,mozda te krene buraz...Mene bi 100%
Mrga'e onaj Pique...
Kad je u formi Britanac je teniser kojeg se svak treba bojati
Nadal pao qrcu za uši, nije on više kralj šljake ... Njegovo jr prošlo ;-)
Britanski ass... hahah