Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koja su stoka ovi iz ATP, Marej danas igrao a Djokovic jučer i opet Mareju prvog stavili u termin iako je debelo umorniji.debela zavjera protiv br.1,prvo su probali sa žrijebom a sad guraju da premoren prvi igra.al neka,neka
upravo toga majke ti pogledaj grupe u kojoj je Andy su Wawrinka, Nishikori i Cilic izuzetni igraci...a druga grupa je bukvalno smijesna...sem Djokovica....igraju Thiem, Monfils ...mislim smjesna grupa...no dobro pokazat ce Andy ko je ko....
. PRAVO LICE “LIJEPE NJIHOVE”! USTASE DIVLJALE PO ZAGREBU (VIDEO) http://tinyurl.com/jrmjtpe .
Ja se nadam da ce ga ovaj rodjeni podgoricanin rasarafiti ;)
Murray igra strasnu sezonu. Ja koliko se sjecam izgubio je od del potra u davis cupu i ne znam ni ja kako je igubio je na US openu od japanca i od cilica cincinati.
Marej ima dobru sezonu u kojoj je izgubio 3 a dobio 1 mec od Djokovića , sve u finalima... Ne bih da umanjujem njegova dostignuća ali u poslijednje 3 godine su odgrali 15 mečeva i dobio je 2 ... jednostavno je pojeo samo onoliko koliko je Djokoviću spalo sa stola, a ove godine je Noletu pukla nogara od stola :) , Bolje igra od prosječnih tenisera ove godine... htjeli mi to priznati ili ne , sve osim Nadala, Federera, Djokovića su baš takvi, dobri ali ne top klasa.
"večeras do 21:00 sati igra protiv Marina Čilića." Valjda OD a ne Do 21:00.. Nisu zakupili teren