Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto ona v lah adija od jutros da ce slovenac poderati bosnjaka sad nek nam popuse veliki bosnjacki osuneceni Ku..c. BOJKOTUJMO SRBIJANSKE PROIZVODE
hvala bogu pa jedna dobra vijest. ovi nas mladi teniseri sve češće uveseljavaju. momci svaka vam čast i nadam se da ćete zaraditi puno para u životu, a bog vam dao zdravlje da vas posluži
Evo novog Novaka Djoovica! :)
hahahah...koji si ti ronMo. Da da da, tako je, vas i Rusa 200 miliona :P
Nasao sam Nacertanije na \"4shared\",kopirao dio koji je za tebe zanimljiv ali nazalost ovdje ga nisam mogao ubacit na cirilici pa sam morao da ga \"prevedem\" na Google Translate.Citaj Na istočnog veroispovedanija Bošnjake veći upliv imati neće biti za Srbiju težak zadatak Više predostrožnosti i vnimanija na protiv toga iziskuje to, da se katolički Bošnjaci zadobijedu. Na čelu ovih stoje franjevački fratri.
Moze rista, a kad dodjem sjest cu i jos se smijati bošnjačkim teniskim uspjesima i talentima hahahahahaha.
@Pale Idi podmazi pilu, valja ti sutra u sumu po drva sumljace...
Bošnjaci i tenis, AHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA xD
kako se bolan usudjujes da citiras jednog velikana u ovu svrhu. srami se !
Srbi nam uspjesno unistili rukomet i na putu su da isto ucine sa nogometom. Tenis im jos nije zapao za oko, pa nam tu cvjetaju ruze. Bravo Mirza.
To dijete je s 19g vise vidjelo i uspjelo nego sto ces ti u svom citavom zivotu Bošnjače istocne veroispovedanije (kako te je pravi Srbin Garašanin nazivao prije 150g:)
Dobro,pomalo kad se bude Mirza borio da Nadalom za 1. mjesto na svijetu pa ce te onda da pricate...Naprijed Mirza Legendoooooooooo ;)
Isner je poceo igrati pro sa 23 pa je medju 15 na atp. Troicki je bio 200 do prije 2 godine sa 20 god. Nadal, chang I djokovic su izuzetci. Bravo Mirza
Djokovic s 16 godina igrao u Sarajevu a Nadal tukao Federera:)
Drina Light zakon XD
Bas je ono star 19 godina ppak ti znas ko bi posto teniser
I Delic pobijedio Zopp-a 7:6 6:4 i u 2. kolu ide na A. Becka ( 6. nositelj).. Bravo momci!!