Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cestitke Mirzi za ovu i sve prethodne pobjede, ali jos vece na cestitosti, moralnosti i postenju tvojim roditeljima i ustrajnosti na podrsci koju ti pruzaju! Hvala sto ste nam svi skupa omogucili da se barem na momente osjecamo ponosno sto smo Bosanci i Hercegovci. Iskreno se nadam da cemo jednog dana plakati od srece i ponosa kada Mirza osvoji Australian Open, US Open ili neki drugi veliki turnir. Neka vas sve Bog cuva!!!!
Extra!!! Svaka cast Mirza i jos puuunoooo trofeja !
Odlicno! Svaka Cast!
i tata bi sine... PS: BRAVO , BRAVO !! cestitke !
to brate j#bi im kevu BOSANSKI PONOS
Jeeeeeeeeeeeeeeee! To Mirza..svaka čast!:)
Kako mi bosanci inace pljujemo svo sto je nase, zelim ti od srca cestitat!!! Da si otiso igrat za Hrvatsku vec bi svi znali o tebi i onda se pitali kako smo pustili jos jednog talenta!!! A nek je sramota nasu drzavvu, pardon mi nemamo drzave tako da pretpostavljam da je onda sve ok??? Svaka ti dala majstore:-)
Znači osvojio! Bravo majstore! Puno trofeja želim!
svaka cast majstore!! takvih kao ti nam vise treba u ovoj drzavi, samo tako nastavi!!
svaka cast! sve najboljje, tako i nastavi ;-)
Svaka čast momčino!
zaista radosna vijest, zaista radosna vijest:)
svaka cast, cestitam!
to kralju, najjaci si:)
bravo majstore