Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@... Savo Milosevic ovo ono, Bodiroga vak nak khm dalje...... Al ipak sve je to isto, bitno je IME
\"Born in what is now Podgorica, Montenegro, Raonic moved to Canada with his family at the age of 3.\" Nema ovaj mali junak nikakve veze sa vama bosanskim pravoslavcima. Kriza ste u tenisu, kao i u svim ostalim sportovima. Prihvatite to vec jednom, sve sto valja u sportu kod Srba dolazi iz Srbije i CG. Vi ste nula, jad i bijeda:-)
Najbolje su, najbolje crnogorske ajkule!!!
majka srpkinja iz bosne otac srbin iz crno gore zivili u sarajevu pa pobjegli pred mus/limanima u titograd odatle otisli za kanadu stariji brat bio veci talenat ali mladji bio uporniji otac elektroizninjer silenu lvu da za treninge u tornut aktivini u srpskoj zajednici
znam familiju.. teski sr.bi..mrze mus/limane...inace iz sarajeva dosli u kanadu..
dobro pa su u clanku napisali ko je dobio onu najvazniju nagradu - za najboljeg tenisera u 2011. kao i ko je bio br2 u izboru najomiljenijeg igraca.
Procitaj clanak seljacino,kanadski teniser kojeg boli dupe i za tebe i tvoje u.s.r.a.n.e korjene. Novak Djokovic zivi u Monaku znaci i on je daleko od g.o.v.a.n.a poput vas. Nije cudo da ko god napravi uspjeh ispali se sa smrdljivog balkana.
E hajd sad statistiku iz 2010 i par godina prije?
@Juka, Novica zaradio $11M dolara u 2011 Federer + Nadal = 10.2M dolara u 2011 Novica iz SRBIJE rangiran kao NAJBOULJI teniser u SVIJETU !!!! Sada idi majki da ti pocucla to sto ti je hecim istavio izmedju nogu !!!!
na stranu sa ovim nastranim prdoslavnim hadaljima ali Milos je odlican teniser - strasan servis, pokretljiv, neumoran (voli igrati duge meceve) i mislim da ce biti hljeba od njega i da ce uci u top 5. a ovim prdoslavnim pakašima sto nemaju u zivotu nista osim slavlja silovanja pljacke i genocida mogu samo da pozelim da im jedini licni uspjeh bude u zivotu djokovicev No1.
A novica đkoica prno u fenjer...hrok hrok...
Da nije bilo povrede top 10 bi bio sezone
Svaka ti cast Milose. Neka si odhebao Srbiju da igras za lijepu Kanadu:-)
ta će on,pa naš Amer je dvostruki pobjednik Maoča Opena....osvojio bi i treći naslov za redom,ali je zbog povrede izgubio od drugog nositelja Anwara Al-Usrah-a