Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Laki je malo nervozan.
Da se trese kao Sratko Mladic kada mora obaviti sracku u pelenama, u dalekom Hagu♡
Seljacina kao i Djokovic. Kada ste od Federera, Samprasa, Nadala vidjeli da lomi reket, galami na trenera, svadja se sa publikom?
Zato sto Nadal ima sanse da izgubi jedan od 10 meceva ima extra ekipu oko sebe I Niko ga ne pita sta radis kao ovaj Medvedeva naravno to bi svakog razbijesnilo , skoro se onaj skandidavac Rune izgalamio na majku u publici pa su frku napravili
Budala, znaci kad ti ne ide sto ti je neko drugi kriv. Sam si kriv.
seljacina
stoka ruska...ne treba im dati da igraju uopste.
Izgleda da ni sportski dogadjaji koji veze nemaju sa Bosnom okupljaju brdjanske fasiste da pustaju gasove dok im roditelji placaju internet.
srpsko, pardon rusko govno!!!
Kad ides da spavas, proveravas li ispod kreveta da nema Srba, pardon, Rusa?
Pravoslavno bahacenje fuj
Deri se materi !
Razumijemo frustracije, jbg. Kako god moras biti i ostati profesionalac. Sve ce biti zapisano.
Sta ti je ba ohani malo, budi profesionalac i podnesi to muski i bice bolje drugi put.