Komentari (295)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje su oni magarci od jucer......vidjecemo ga protiv Berdyca hahahahha pa evo vidjeli se ga protiv Berdyca hahahah POMEO JE I BERDYHA
Tako je Damire sine. Samo rjesi problem sa glavom i bit ces u top 10. Ogroman napredak zadnjih par mjeseci.
Hahaha Omare na trecoj i sestoj slici djeluje kao taliban, ali salu na stranu nevjerovatan iskorak, do juce sam mislio da nema nista od njega.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Najveća Džumhurova pobjeda i najsjajni trenutak bh. tenisa!
@DarthBosniacInvader Ovo je mozda i veca pobjeda jer je Nadal vec duze ima problema sa ozljedama, a Berdych je u dobroj formi
najbolje tek slijedi!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Damire kralju !!
Samo jako Dzumiiiiii
Džumi nabacuj mišiće ako Boga znaš.
kad vidim da mu je bhtelecom sponzor dodje mi da platim racun sa zadovoljstvom...
Bravo care!!!
Dzumhur je realno top 10 igrac. Bosnjaci ( ne vi govna sa klixa), imate sjajnog sportistu i budite ponosni na njega. Damir je dobar covek, vredan i rezultati ce doci. Stanite iza njega, podrzite ga. Bravo Damire, pozdrav iz Beograda>
@silent_bob Izvinjavam se, nije bilo lose namere.
Lav
Najpre, sve cestitke Dzumhuru. Decko je, vidi se dobar, posten i veoma simpatican. Znam da mu znaci ova pobeda u njegov portofolio za karijeru i mentalnom planu. A jos vise na finansijskom. Srbija navija za Damira :) Pozdrav za Bosnu!
Hvala ti komšija!
RESPECT
bra'o Džumi...idemo dalje...
Rekao sam Dzumi na mecu protiv Raonica u Miamiju i najbolji gube,sto si dokaza sada ovdje i pokazao da si jedan od boljih u ovom trenutku u svijetu ! Svaka cast majstore bosanski !
jbg,bolji u ovom trenutku u svjetu je ipak pretjerano :( Bitno je naglasiti da sljaka nije Berdihova podloga,a pogotovo Raoniceva,sto me veseli naravno. Ne bi me iznenadilo da dobije i Milosa ili uzme bar set. Uglavnom vidi se vec utjecaj Beogradske skole na njegovo igru,pogotovo u kondiciji koju je poradio dosta. Naprijed Damire,nadam se da mozes u top 50,a poslje cemo vidjeti :)
@AndricIvo - to sa podlogama je podvala trenera - kada im pulen izgubi, a novinarčići odmah naprave glupu priču. Ista podloga je za oba igrača.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svaka čast! Izgleda da mu Beograd baš prija!
Nema sta prosao je veoma tezak test, samo da sad ne ispadne od Raonica..a to ce vec biti pravi test jer onaj budala servira ko lud kad izadje na mrezu rasiri ruke cijeli teren zakloni..
Ako Cuevas dobije Raonica mozda i bude neke sanse
sad vjerovatno ide opet na onog kromanjonca raonica.
Na kakvim je drogama Đumi. Bravo majstore
@NebeskiNarodSrbije kakve veze Srbija ima s njim samo iskoristava mogucnosti od te jadne male drzavice :D Pored njegovog imena pise BIH, tako da mozete da se napusite kurke ;) Ako se Vojvodina odvoji od vas bit cete velicine luxemburga ;)