Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja glupog naziva! logika zdravo...!
Prevešću vam ja na srpski - Maroko poveo 1:0.
Zar se ne kaze \"svladao\" umjesto \"savladao\". Mislim, ako se kaze \"zboden\" umjesto \"izboden\" onda treba reci \"svladao\". Cuvajmo nas lijeepi jezik. Ne dozvolimo Srbima i Hrvatima, a posebno Hrvatima jer oni imaju veci utjecaj, da nam kvare Bosanski jezik.
Da niste rastjerali Hrvate iz BiH, sad bi za reprezentaciju igrali Čilić, Dodik i Ljubičić, niti bi BiH igrala protiv Maroka, ali pošto jeste, eno ih, igraju danas u Zagrebu, za Hrvatsku, a protiv Njemačke. Džaba kad vi više volite da ničeg nema, nego da vam civilizirani narodi žive u državi. Ništa novo, 500 godina je tako.
E jeste pismeni i upuceni u p m. Savladao sa 1:0, a igra se do 3. Bravo.
POVEO!
NEPISMENI NOVINARI
daj malo pripazite,nije savladao nego poveo!!!!!!!!!!!!
Zašto \"savladao\"? Igra se na tri dobijena meča!!
E, j.b.g, ništa izgleda od sudara s pobjednikom meča ČAD - Burkina Faso!