Komentari (165)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo hercegovac. Sve najbolje u finalu, otresi tog japanca. Nedaj da se ponovi australija
Tema je veliki uspjeh Marina... Cetitke momak! Dokle ce te pokusavati nametnuti ljudima osjecaje pripadnosti. Svako ima pravo da se izjasnjava kako mu je srcu drago I kraj price! Ne kontam majke mi normalno je kada Sandzak navija za BiH I da se izjasnjavaju kao Bosnjaci a sve obrnuto je katastrofa! Halo ba!
Cilic S...k ,Federer legenda.
Toooo Čila majstore !!!!
Nema gluplje sorte od Bosnja na dunjaluku, i vech licemjera.SAd ko podrzavaju Cilica jer je to In(da se podze Komsije),a u sebi Boga mole da izgubi(cast izuzetcima) Stoka koja se po svaku cijenu vodi trenutnim pomodarstvom nije zasluzila zrak da udise,zbog takvih nam i jeste ovakvo stanje u drzavi.
Mozda jesam,a koliko vidim tebe pustaju Nedeljom iz Mjedenice na Vikend?
Ne moze jbg,stara izasla danas,ostavila mi stan zena da mogu da dovedem tvoju staru,da je malo poderem ;)
Boli nas nešto za ono što se dešava u bih, važno je da je Mario Hrvatina u finalu.
To HRVATINO! Bog te čuvao,uljepšao si dan svim Hrvatima i svojoj domovini jedinoj nam HRVATSKOJ! Dosta od tebe svaka ti čast !To samo majka Hrvatica rađa.
Naravno da mu je Hrvatska domovina,domovina je ondje gdje ti je srce i ono što voliš,a koliko znam Hrvati su baš ludi za bih.Vole je ko lojavi krmetinu.
Prvo jucer gledam mostarca Bogdanovica pa medjugorca cilica,hrvatima u kosarci i tenisu nebi nigdje bilo da nije nasih momaka
Pa jesu iz BiH il nisu
Zato i jesu pravi momci i Hrvatine,jer ne vole bosnu i ne žele igrarti za nju. Pa vidite koliko je volimo samo oni koji nemogu igrati za Hrvatsku .Pametnom dosta! Bog i Hrvati!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Nikada nisam volio ni cijenio tenisere cija igra se bazira iskljucivo na jakom i dobrom servisu,pa ako ga taj segment igre posluzi u finalu mislim da Nishikori nema sta da trazi.Ali generalno je Nishikori bolji igrac,vise zna o tenisu od MArina,i navijam za njega u finalu.Cisto iz sportskih razloga,nema veze ni sa cim drugim.
ZAsto serendam,pa 5-2 ga vodi Nishikori i u medjusobnim mecevima,bolji igrac ba,kompletniji,sta se ljutis odmah. Odmah sam nacionalista,ne volim Cilica jer je Hrvat :Dhaha.
Neces mi ba ti reci sta cu ja raditi,da Cilic nije Hrvat siguran sam da bi ga ti sada branio,haha,koji si ti nacionalista.PA nije ti ovo prvi komentar koji pises ovdje,znam te od ranije.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Zasluzeno Cilic pobijedio. Djokovic providno pustio Nisikorija. Biznis je to.
Marine, mnogo je teze zadrzati pobjedu nego je osvojiti.Zato nedsj da te pobjeda opije.Cestitke,
Svaka cast
Cestitke Cilicu, sad po trofej sretno.
nikad mi nije draze bilo sto sam omanuo u prognozi! Bravo Cila! Djokovicev sam navijac ali i on i Nisikori su (Cilic prikazanom igrom protiv Feda mnogo vise!!!) zasluzili da se nadju u finalu. Ili ce biti 3:0 za Cilica (cemu se nadam :) ) ili ce ici u pet setova,
Bravo Marine, izdominirao si Fedexa, sad lagano u finalu. Ma ipak je to naše gore list :)