Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bratu se skupilo rezije,krediti, ma sve... nemoze da se smiri hahahah
POSLUSAJ TE STA NAS UVAZENI AHBAB I PROFESOR ISLAMSKI NAUKA ELVEDIN PEZIC KAZE O RUKOVANJU SA ZENAMA I DOKAZ DA JE RUKOVANJE SA ZENOM OMALOVAZAVANJE TE ISTE ZENE https://www.youtube.com/watch?v=txIzOBmlcJ4
@BosanskiGaziija Treba prvo naučiti gramatiku i pravopis, pa onda citirati ahbabe.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Valjda teniski Balotelli. Cuj fudbalski Balotelli ccc
mati mu je bila filipinska kurva kuju je otac mu pokupio u javnoj kuci, to ga proganja citav zivot.
Tomic, Kyrgios..., u australiji nijedan normalan lik, izgleda da su im ozonske rupe iznad australije spalile nerve.
Lika ne gotivim ni jednu zeru,...ali ovo sta je rekao potpisujem 1000 puta.
Vjerovatno su mu "oni dani" naišli.
jednom sam cekao ovog sugavog zvereva za pare , igro protiv lorenzija, prvi set dobio , drugi set tie break igra i vodi zverev 6:4 ima dvije mec lopte i izgubi 8:6. treci set izgubi naravno. gledam nakon toga fraer dobio 10 mečeva sto je igro poslje. pa hebo ti sebi m***er sto tada poen ne uze da ja prodjem
Teniski Baloteli... Propasce k'o kauc...
debil nafurani
kako bi volio sresti ovog uslju, iznabijati ga dobro. Mlad, uspjesan pa se kurci nesto, podjebava obican narod, ismijava. Nos bi mu razbio sa apetitom.
Bolje ovako da izgubi, neko ko Damir izgubi prvi set, 4-0 u drugom i preda...i to ovih dana nije prvi put...to je neproofesionalno isto k'o i ovo!
Zverev je mozda najveci talenat u muskom tenisu...skoro je dobio u St.Peterburgu ni manje ni vise nego osvajaca US Opena u finalu...ima samo 19 godina...
bogami nema 19 nego 29 godina. drugi je problem sto ti nisi ni procitao clanak vec si poletio odmah da komentarises. ovdje je u pitanju mischa zverev stariji brat alexandra zvereva. ne trci pred rudu.
opustite se ba nije taj i dobro...
Kako je ovo moguce , 40-40 i protivnik poentira za zavrsetak gejma ???
pa pretpostavili da ce i drugu servu tako jer je brat nasikiran
@student.u.travniku , pa to je van pravila ...razumijem da se ovako ponasao na prednost protivnika... njega je trebalo nogirat iz dvorane .
PRIKAŽI ODGOVORE (5)