Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovu serenu mozes komotno reketom u sisu, nece joj nista bit
Sve čestitke Ani, ako sam u pravu mislim da je prva Hrvatica koja je u seniorskoj konkurenciji dostigla četvrtfinale US Open-a. Za djevojku od 18 godina mislim da je to ogroman uspjeh. Drago mi je i to da sve svoje pobijede poklanja sestri a ne kao izvjesni gospodin koji je nakon osvajanja US Open-a, požurio da zahvali Gospi od Međugorja umjesto G. Ivaniševiću. Nemam ništa protiv Gospe ali volim realne ljude, ipak mu je Goran usavršio servis, dotjerao igru i doveo do uspjeha dok Gospa i tenis?!?
steta za konjuh, lijepa djevojka i nije ni losa teniserka
Nemoj da se nadas zelja ti je pusta tragovi po telu, sve na kozi puca sexy lady, I drive you crazy I said bravo, fire your baby Samo mene vidis tecem ti kroz vene jednu vrelu noc da si pokraj mene ne dam se lako ima me muska sam kurva, siluj me
@PatogenaKucka, ne kontam
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Peta slika...jel se meni cini ili ova ne kida nokte, a teniserka...