Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kao da to u Zagrebu ima ispravan uređaj za mjerenje brzine servisa. ta zastarjela tehnologija za mene nemoze biti nikakav mjeritelj. i jos pogotovo toliko beznacajan mec.
Covjek ima najbolji servis ali ne i najjaci.Postoje turniri na kojima loptice \"brze lete\" ili ova sprava vise pokazuje.Sjecam se Munchena ranije,Phillipoussis je u serijama servirao izmedju 225-230,sedam dana poslije na drugom turniru nije mogao preko 215.Ili DC partija Njemacka-Rusija prije par godina,Waske je servirao 242 a Petschner 237 km/h.Koliko se sjecam Dodiga ranije nisam vidio da servira preko 215,ovdje je imao preko 222
I sta ti vrijedi taj servis kad k-urca ne znas igrati. Ovo je trebao Dodig igrati, ma koliko god bio umoran, vise bi se od ovog jadnika borio koji samo seta, lijeno mu potrcati, a cim vrati protivnik servis on izgubljen... Dosta te vise u svetom dresu, odlazi.
naravno, naravno
dzeko moze servirat 300 km/h
ev fakat , ovdje se ne puca ko da nije rat, super je mirno je , radnje rade , djeca u obdaniste (hrvatski vrtić ) idu , to nešto mediji napuhuju .
Dodig mu davao instrukcije
ko je najveci musli.manski teniser svih vremena ?
Loptica se teleportirala u slijedeći meč :)